Tunø Havn

Tunø - solskinsøen i Kattegat

Tunø Lystbådehavn ligger smukt i Kattegat med en fantastisk udsigt til Samsø's bakker. Her ånder ø-livet i fulde drag. En fredfyldt, bilfri ø med en afvekslende og rig natur. Øen bugner af grønsager, som sælges ved boder langs vejene. Kartofler, løg og gulerødder frister sejlerne, som anløber med sultne maver.

Det meste af Tunø er fredet for at bevare øens identitet som landbrug-sø med afvekslende og særpræget natur. Samtidig er den også et dejligt fristed også for de gæster, som foretrækker fred og ro.

Tunø by ligger kun 500 m. fra havnen, en smuk landsby med gårde og huse ud til vejen. Kirken er usædvanlig med sit kirketårn omdannet til fyrtårn. Købmanden har det de fleste dagligvare - også frisk morgenbrød. Her kan desuden købes fra flaskegas og brændstof.

Bruger man et par dage på øen, må man absolut gå 'øen-rundt'. Turen er populær og tager ca 2 timer. Undervejs kan du nyde den fine udsigt til Helgenæs, Samsø og Endelave.

Havnen er stor og velindrettet med gode toilet- og badeforhold. Der er fine badestrande omkring - også velegnet til mindre børn. Færgen ligger i sit eget leje og forstyrrer ikke bådene i havnen - ø-boerne har deres egen del af havnen.

Velkommen til Tunø!

Havnepenge

  0 - 10 m146 Kr
10 - 13 m192 Kr
13 - 17 m303 Kr
17 - 505 Kr

6-døgns rabatkort.
Havnpenge betales i automaten inden kl. 24.
Kort til vand og strøm købes sammen med Havnelejen.

Havnefoged

Chona Delos Angeles Celones
Tlf.: 29 25 21 79
Send en e-mail

Tunø Havn

DK-8330 Odder