Hasle Havn

Hasle Havn på Bornholm

Hasle Havn består ud over lystbådehavnen også af en fiskerihavn med et aktivt erhvervsfiskeri, og hvor der kan købes fisk direkte fra fiskekutterne. Der investeret over 25 mio. kr. i havnen til glæde for de ca. 2000 gæstesejlerne, som besøger havnen hvert år.

Havnen byder på Danmarks smukkeste havnebad - med vildmarksbad - og et nyt kanalmiljø. Hasle Havn er blevet centrum for kajaksport, og der er mulighed for at leje kajakker og lære at sejle kajak. I byen er der gode indkøbsmuligheder og restauranter, herunder en ny livsstilscafe på havnen, et spændende aktivitetsområde samt museumsrøgeri for enden af den nye kanal mod syd.

Der findes også et helt nyt maritimt museum ”Columbus” ved kanalens tilslutning til havnen, hvor der i hver dag i sæsonen startes gamle skibsmotorer.

I byen findes endvidere kulturhuset »Grønbechs Gård«, der har skiftende udstillinger af kunsthåndværk. På den nye bystrand, hvor der er vildmarksbad, er der nu også en strandcafe. Syd for havnen findes dejlige sandstrande og store skovområder med ler- og kulgrave, hvor den spændende kulturhistorie om Hasle Klinker formidles. Nord for havnen starter den bornholmske klippekyst.

Havnens servicebygning indeholder opholdsrum med trådløst internet, vaskeri og serviceautomat med altid opdaterede vejrprognoser samt koden til bad og toilet. Havnen er sikker at anløbe dag og nat i al slags vejr. I havnen er der altid god plads til gæstesejlere, og man ligger rigtig godt beskyttet, hvis solskinsøen undtagelsesvis byder på dårligt vejr.

Havnepenge

    <  7 m125 kr
  7 - 10 m195 kr
10 - 13 m245 kr
13 - 16 m315 kr
16 - 20 m380 kr
20 - 30 m550 kr
30 - 780 kr

Øvrige priser

Slæbestedet er gratis for ikke-hjemhørende både.

Betal i automaten og spar 20 kr af ovenstående priser.
Prisen er inkl strøm, vand, bad og wi-fi.

Opkræves havnepengene ved båden, tillægges 20 kr til priserne.

Rabat: 8 overnatninger overalt på Bornholm giver den 2 overnatning gratis.
Ved 14 overnatning er 14 overnatninger gratis.

Hasle Havn

Havnen 23
3790 Hasle
Tlf.: 56 92 23 22

Send en mail