Hasle Havn

Hasle Havn på Bornholm

Hasle Havn består ud over lystbådehavnen også af en fiskerihavn med et aktivt erhvervsfiskeri, hvor der kan købes fisk direkte fra fiskekutterne. Der investeret over 25 mio. kr. i havnen til glæde for de mange gæstesejlerne, som besøger havnen hvert år.

Havnen byder på Danmarks smukkeste havnebad - med vildmarksbad - og et nyt kanalmiljø. Hasle Havn er blevet centrum for kajaksport, og der er mulighed for at leje kajakker og lære at sejle kajak. I byen er der gode indkøbsmuligheder og restauranter, herunder en ny livsstilscafe på havnen, et spændende aktivitetsområde samt museumsrøgeri for enden af den nye kanal mod syd.

Der findes også et helt nyt maritimt museum ”Columbus” ved kanalens tilslutning til havnen, hvor der i hver dag i sæsonen startes gamle skibsmotorer.

I byen findes endvidere kulturhuset »Grønbechs Gård«, der har skiftende udstillinger af kunsthåndværk. På den nye bystrand, hvor der er vildmarksbad, er der nu også en strandcafe. Syd for havnen findes dejlige sandstrande og store skovområder med ler- og kulgrave, hvor den spændende kulturhistorie om Hasle Klinker formidles. Nord for havnen starter den bornholmske klippekyst.

Havnens servicebygning indeholder opholdsrum med trådløst internet, vaskeri og serviceautomat med altid opdaterede vejrprognoser samt koden til bad og toilet. Havnen er sikker at anløbe dag og nat i al slags vejr. I havnen er der altid god plads til gæstesejlere, og man ligger rigtig godt beskyttet, hvis solskinsøen undtagelsesvis byder på dårligt vejr.

Havnepenge

    <  7 m137 kr
  7 - 10 m213 kr
10 - 13 m268 kr
13 - 16 m344 kr
16 - 20 m715 kr
20 - 30 m601 kr
30 - 852 kr

Prisen er inkl strøm, vand og bad.

Øvrige priser

Slæbestedet er gratis for ikke-hjemhørende både.

Rabat:
8-13 overnatninger overalt på Bornholm giver 2 overnatning gratis.
Ved 14 overnatning gives 14 ekstra overnatninger gratis.

 

Hasle Havn

Havnen 23
3790 Hasle
Tlf.: 56 92 23 22

Send en mail