Vejrø Havn

Vejrø Havn i Smålandsfarvandet

Vejrø Havn og hele øen er privat ejet og nyrenoveret og forvandlet til en oplevelse i særklasse. De forfaldne huse er nu genopstået på øen som luksusbygninger. Havnens toilet og servicebygning er i en standard, du ikke oplever andre steder. Øen er selvforsynende med et stort, økologisk gartneri og landbrug, som også levere råvarer til hotellets restaurant.

Sommerens kokke-team tilbyder bl.a. en take-away menu til gæstesejlerne. En mulighed for dem, som gerne vil spise på båden. Der vil også være salg af grill-pakker, som kan tilberedes på en af havnens grillpadser. Alt er fremstillet af egne råvarer, som også kan købes i Gårdbutikken.

På Vejrø venter 85 gæstepladser og luksuriøse forhold til sejlerne. Her er der liv og hygge med borde og bænke samt grill- og bålsteder langs havnefronten – brænde og grillkul er til fri afbenyttelse. Find jer godt tilrette i nye, flotte bade- og toiletfaciliteter med familiebad.

Tæt ved havnen ligger en tennisbane, boldbane, populære sørøverlegeskib, kaninbjerg... og mountainbikes i flere størrelser. Alt sammen til fri afbenyttelse.

For slutne maver med trang til alt andet end fastfood, SKAL Restaurant Skippely besøges. Her finder man en gourmetrestaurant med imponerende åbent ildsted, gårdbutik med øens egne økologiske råvare, vinkælder med hvælvinger i loftet og en lounge på 1 sal.

Havnepenge

  0 - 15 m350 Kr
15 - 20 m550 Kr
20 - 750 Kr

Ved 8 personer eller mere er der et tillæg på 75 kr. pr .person

Alle faciliteter er inkluderet i prisen
(vand, el, bad, vaskemaskine,
cykler, wi-fi, boldbaner mv.)

Bestilling af havneplads på
tlf 20 27 23 60
eller info(at)vejroe.dk.

Havnefoged

Henrik Bønnelykke

Vejrø Havn

Vejrø 4 4943 Torrig L Tlf.: 20 27 23 60

Send en mail