Vejrø Marina

Vejrø Marina i Smålandsfarvandet

Vejrø Resort er jordnær ø-luksus, som du ikke finder andre steder. Blandingen af landlig charme, stilfuld indretning og fantastisk natur er uimodståelig. Her får du det bedste af Danmark

Jeres feriedage vil byde på masser af tid til at udforske øen enten gående eller på vores cykler. Besøg det smukke væksthus, og nyd duften og synet af de mange forskellige frugter, krydderurter og grøntsager, der dagligt bruges i Restaurant Skipperly. Eller nyd en tur langs stranden. På Vejrø er der aldrig mere end 350 meter til vandet.

På Vejrø venter 85 bådpladser og luksuriøse forhold til sejlerne. Her er der liv og hygge med borde og bænke samt grill- og bålsteder langs havnefronten – brænde og grillkul er til fri afbenyttelse. Find jer godt tilrette i flotte bade- og toiletfaciliteter med familiebad.
Tæt ved marinaen ligger der tennisbane, boldbane, populært sørøverlegeskib, kaninbjerg... og mountainbikes i flere størrelser. Alt sammen til fri afbenyttelse.
For sultne maver med trang til et måltid ud over det sædvanlige, SKAL Restaurant Skipperly besøges. Her finder du en gourmetrestaurant med et ærligt køkken baseret fortrinsvis på øens egenproduktion af økologiske råvarer. Her er de gode råvarers smag, duft og konsistens i centrum.

I Skipperly finder du også Vejrøs gårdbutik og reception, hyggelig bar og det er det naturlige mødested for øens gæster. Her er der mulighed for at købe et udsnit af øens egne produkter og et udvalg af bla. lokale produkter. 
 

Havnepenge

  0 - 15 m350 Kr
15 - 20 m550 Kr
20 - 750 Kr

Katemeran / trimaran 550 kr.
Ved 8 personer eller mere er der et tillæg på 75 kr. pr. person

Alle faciliteter er inkluderet i prisen
(vand, el, bad, vaskemaskine,
cykler, wi-fi, boldbaner mv.)

Bemærk

Bestilling af havneplads på tlf. 63 20 59 20. Reservation er kun nødvendig til både med specialmål eller over 15 meter.

Vejrø Havn

Vejrø 4 4943 Torrig L
Tlf.: 63 20 59 20

Send en mail