Vejle Lystbådehavn

Seværdigheder nær Vejle Lystbådehavn

Fjordenhus Vejle

Fjordenhus er bygget i vandet ved Vejle Lystbådehavn. Den kendte kunstner Olafur Eliasson står bag arkitekturen og viser her nye byggeteknikker og kunstværker. Gratis adgang til stueetagen, som er åben for offentligheden. Guidede ture kan bestilles hos Vejle Museerne.

Fjordenhus Vejle
Havneøen 1
7100 Vejle

Bowl'n'Fun Vejle

Bowl'n'Fun er bowling og spisning på The Grill. Vi har også 1000 kvm spændende aktiviteter i Happie´s Legeland - trampoliner, hoppeborg, rutchebaner, boldbassin, cykelbane, boldbane og klatretårn er med til at gøre legen rigtig sjov for børn. Find vej:

Bowl'n'Fun Vejle
Enghavevej 9
7100 Vejle

Kunstmuseet

Vejle Kunstmuseums samling rummer dansk malerkunst og skulpturer fra klassisk modernisme til i dag. Dertil kommer guldaldermalerier fra Vejle og omegn, samt en fin samling af ældre europæisk grafik, fortrinsvis fra 1600-tallets Holland. Bl.a. 50 raderinger af Rembrandt. Find vej

Kunstmuseet
Flegborg 16-18
7100 Vejle

DGI-huset Vejles svømmehal

Velkommen i det våde, det sjove og det sunde element med leg og pjask! I DGI-huset Vejle stræber vi efter at skabe en god aktivitetsramme for børn, unge og voksne og vores holdning er, at der skal være plads til alle.
Find vej

DGI-huset Vejles svømmehal
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle

Sirius Observatoriet

Igennem observatoriets 2 meter lange kikkert, kan du få et uforglemmeligt billede af planeterne i vores solsystem. Observatoriet har en interessant mindre samling af instrumenter samt byggesten fra Hven.
Find vej

Sirius Observatoriet
Torvegade 8C
7100 Vejle

Økolariet

Økolariet er et enestående viden- og oplevelsescenter om natur, miljø, klima, energi, opfindelser og innovation. En verden af indtryk, oplevelser og viden. Økolariet er placeret centralt i Vejle by. Der gratis adgang.
Find vej

Økolariet
Dæmningen 11
7100 Vejle