Vejle Lystbådehavn

Vejle Lystbådehavn - en flot havn i fjorden

Vejle Lystbådehavn er en top moderne lystbådehavn med plads til ca. 650 både op til 60 fod. Havnen ligger i den østlige ende af Vejle Nordhavn, hvor Kirk Kapital lhar opført ny domicilbygning Fjordenhus Vejle, tegnet af den internationale anerkendte kunstner Olafur Eliasson.

Besøg lystbådehavnen og nyd den smukke indsejling gennem fjorden, hvor den enestående natur byder på en afvekslende sejlads langs stejle skrænter og skovklædte bakker.

Lystbådehavnen er bygget med en 6,5 meter bred hovedadgangsbro, hvor sejlerne kan køre i bil ud til broerne for af- og pålæsning. Flydebroerne er monteret med Y-bomme. På klub-øen kan gæsterne få et godt overblik over havnen, hvor den brede trappe fungere som opholdsrum. Her ligger også restaurant, sejlerstue, sejlklubben, ungdomssejlere og flotte familie baderum. Havnekontoret placeret i underetagen på klubøen.

For børnene er der en spændede vandlegeplads og en stor krabbebane, bygget på pontoner i havnebassinet nær sejlerstuen. Her er borde og bænke til pauser, ophold og madpakker.

Bliver du et par dage, er der nok at se på i Vejle. Økolariet, Kunstmuseet og Sirius Observatoriet, for bare at nævne nogle. Velkommen til Vejle Lystbådehavn!

Vejle Motorbådklub, Sejlklubben Neptun Vejle, Vejle Roklub er hjemhørende i havnen.

Velkommen til Vejle Lystbådehavn.

Havnepenge

       0 - 12,50 m150 Kr
12,50 - 15 m225 Kr
15 -300 Kr

Vand og strøm er inkluderet i havnepengene.
 

Autocampere

Autocampere er velkommen på Vejle Lystbådehavn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr. døgn: 130 kr.

Vejle Lystbådehavn

Stævnen 53
7100 Vejle

Tlf.: 75 82 59 42
      20 28 39 90

www.vejlehavn.dk

Havnechef