Udbyhøj Lystbådehavn

Udbyhøj Lystbådehavn ved Randers Fjord

Udbyhøj Lystbådehavn ligger smukt på nord siden af udmundingen af Randers Fjord ved et stort fuglereservat område. Så er det næsten allerede sagt: er du til natur, fiskeri på fjorden og fred og ro, er Udbyhøj Lystbådehavn et oplagt mål for den næste tur. Havnens nærmeste nabo er den børnevenlige badestrand, som tilmed har fået det Blå Flag for sit gode badevand.

Udbyhøj Lystbådehavn gør noget særligt for børnefamilierne. Havnen er fx i gang med at lave en maritim legeplads for dem, der vil på opdagelse med spand og net. Flere tiltag er undervejs, så hold dig orienteret her på hjemmesiden.

Havnen ligger i udkanten af Udbyhøj – en by delt på hver side af fjorden, forbundet med en kabelfærge, som sejler efter behov. Før var det en vigtig vinterhavn for Randers og lodsen har stadig fast havneplads her. Der er indkøbsmuligheder på campingpladsen tæt ved, hvor du også kan leje joller til fiskeri, benytte legepladsen eller spille minigolf. Vil du videre ind til Randers er der kun 3 timers sejlads i et kønt område, hvor der er masser at kikke på med flere mindre havne undervejs.

Havnepenge

  0 - 10 m140 Kr
10 - 12 m160 Kr
12 - 15 m180 Kr

Både over 15 meter:
20 kr pr meter.
Gæster fra Frihavne: 25 kr

Gratis WiFi til alle gæster.
Login står på kvitteringen.

Havnefoged

Christian Heibel Godsk
Skriv til havnefogden

Udbyhøj Lystbådehavn

Havnevej 56, Udbyhøj,
8970 Havndal
Tlf.: 20 47 36 82