Tejn Havn

Tejn Havn - sikker at anløbe i al slags vejr

Tejn Havn er en af øens større havne på Bornholm, med et aktivt erhvervsfiskeri og mange trollingaktiviteter. Her samledes op mod 400 trollingbåde i havnen, når konkurrencen ”Trollingmaster Bornholm” afvikles. En dyst om, hvem der fanger flest og største laks. Bortset fra disse 4 dage har havnen god plads og fine faciliteter til gæstesejlere, der er velkomne i alle bassiner. 

Havnen har fået sit eget mikrobryggeri, som også fremstiller naturøl, og der er mulighed for at få indblik i, hvordan øl fremstilles. Bornholms Museum vil snart åbne dørene i Tejn til et internationalt forskningscenter for arkæolog. Det skal ligge i det gamle frysehus ved havnen.

Havnen har serviceautomat med altid opdaterede vejrprognoser, koden til bad/toilet og trådløst internet. Havnen og Tejn kan tilbyde stort set alt, en gæstesejler kan få brug for. Foruden bager, supermarked, specialforretninger og spisesteder, så byder Tejn på servicevirksomheder til sejlerne. En stor bedding, værft, skibselektriker, skibsmotorværksted, sejlmager, skibsudstyrs-forretning, møntvaskeri, m.v.

Det er endvidere det eneste sted på Bornholm, hvor der er benzin- og diesel tank direkte på kajen. På og ved havnen er der fine muligheder for grille og samtidig nyde den smukke udsigt over klippekysten nord og syd for havne. Eller du kan bade i Østersøen  - evt. suppleret med et bad i vildmarksbadet eller den brændefyrede sauna.

Tejn Havn er den havn der er tættest på Bornholms Kunstmuseum, gourmet spisestedet ”Stammershalle Badehotel” og den meget spændende Rø Golfbane. Mod nord findes en af øens smukkeste strandstier, der slynger sig i klipperne de ca. 5 km til Allinge. 

Havnen kan anløbes dag og nat i al slags vejr og er absolut rolig at ligge i uanset årstid og vejr.

Havnepenge

    <  7 m137 kr
  7 - 10 m213 kr
10 - 13 m268 kr
13 - 16 m344 kr
16 - 20 m715 kr
20 - 30 m601 kr
30 - 852 kr

Prisen er inkl strøm, vand og bad.

Øvrige priser

Slæbestedet er gratis for ikke-hjemhørende både.

Rabat:
8-13 overnatninger overalt på Bornholm giver 2 overnatning gratis.
Ved 14 overnatning gives 14 ekstra overnatninger gratis.

Tejn Havn

Havnen 3
3370 Allinge
Tlf.: 56 92 23 32

tejnhavn@brk.dk