Tejn Havn - sikker at anløbe i al slags vejr

Tejn Havn er en af øens større havne på Bornholm, med et aktivt erhvervsfiskeri og mange trollingaktiviteter. Her samledes op mod 400 trollingbåde i havnen, når konkurrencen ”Trollingmaster Bornholm” afvikles. En dyst om, hvem der  fanger flest og største laks. Bortset fra disse 4 dage har havnen god plads til gæstesejlere, der er velkomne i alle bassiner.

Havnen har fået sit eget mikrobryggeri, som også fremstiller naturøl, og der er mulighed for at få indblik i, hvordan øl fremstilles.

Havnen har serviceautomat med altid opdaterede vejrprognoser, koden til bad/toilet

og trådløst internet. Havnen og Tejn kan tilbyde stort set alt, en gæstesejler kan få brug for. Foruden bager, supermarked, specialforretninger og spisesteder, så byder Tejn på servicevirksomheder, en stor bedding, værft, skibselektriker, skibsmotorværksted, sejlmager, skibsudstyrs-forretning, møntvaskeri, m.v.

Det er endvidere det eneste sted på Bornholm, hvor der er benzintank direkte på kajen. På og ved havnen er der fine muligheder for at bade i Østersøen samt grille med smuk udsigt over klippekysten nord og syd for havnen - evt. suppleret med et bad i vildmarksbadet eller den brændefyrede sauna.

Tejn Havn er den havn der er tættest på Bornholms Kunstmuseum, gourmet spisestedet ”Stammershalle Badehotel” og den meget spændende Rø Golfbane. Mod nord findes en af øens smukkeste strandstier, der slynger sig i klipperne de ca. 5 km til Allinge. 

Havnen kan anløbes dag og nat i al slags vejr og er absolut rolig at ligge i uanset årstid og vejr.

Luk
Luk

Tejn Havn

Havnen 3
3370 Allinge
Tlf.: 56 92 23 32

Send en email