Svanemøllehavnen

Svanemøllehavnen ved København

Danmarks største lystbådehavn byder gæster velkommen i en havn, hvor det altid er muligt at finde en gæsteplads. Besøg træskibenes mekka med flest hjemhørende træbåde i Danmark. Havnen er velholdt med fine faciliteter og har bl.a det grønne område Svaneknoppen ved havnens Nordmole med borde/bænke. Her er der mulighed for at grille og solbade, når vejret tillader det. På Svaneknoppen ligger også en plads til autocampere, kaldet WoMo. Der ligger flere restauranter på havnen, hvor der kan nydes et måltid mad eller en forfriskning.

Velkommen til Svanemøllehavnen.

Svanemøllehavnen er rammen om 3 sejlklubber, der sommeren igennem skaber liv på havnen med kapsejladser, ungdomssejladser og forskellige regattaer. Også de 4 roklubber bidrager til et aktivt havnemiljø.

Ikke uden grund besøger ca 3000 gæstesejlere hvert år havnen. Med sin beliggenhed tæt på tog og bus, er de bedste oplevelser inden for rækkevidde. Besøg kultur hovedstaden og mærk byens puls med sine mange museer og udstillinger. Oplev bl.a. Tivoli, Den lille Havfrue og Strøget med de utallige butikker. Eller nyd en dag på badestranden eller i de grønne områder omkring havnen.

Havnepenge

Havnepenge betales efter bådens bredde

    0 - 249 cm165 Kr
250 - 349 cm175 Kr
350 -200 Kr
Langskibs300 Kr
Frihavn25 Kr

Havnemester

Anders Brix Ostenfeldt
 

Svanemøllehavnen

Strandvænget 45
2100 København
Tlf 39 20 22 21

www.smhavn.dk
info@smhavn.dk