Rungsted Havn

Rungsted Havn i Øresund

Rungsted Havn på Øresundskysten er blandt de største lystbådehavne i Danmark med plads til 850 lystbåde. Havnen er kendt for sin store havnepromenade. I den nordlige del ligger fiskebutik, sejlsport-og roklubber samt andre vandsports-interesser. Mod syd ligger butikker, restauranter og maritime forretninger. Her summer det af liv og mange af 'Guldkystens' beboere nyder også havnelivet. Med en beliggenhed i et populært farvand og tæt ved den svenske kyst, er havnen ofte velbesøgt.

Lystbådehavnen i Rungsted er ikke kun for borgerne i kommunen, her er alle velkommen fra nysgerrige besøgende til gæstesejlere. Og her er nok at opleve på en altid aktiv havn i højt gear.

Ud over de mange tilbud på promenadekajen, er der også muligheder for børnefamilien. Stranden mod syd hitter i godt vejr. På Fiskerikajen kan børn og andre barnlige sjæle være med i et ægte krabbevæddeløb. For de voksne er der mulighed for natklub hver lørdag i sæsonen og er man til golf, ligger der ikke mindre 3 golfbaner nær havnen.  

Skulle vejret vise sig fra sin dårlige side, er der masse af oplevelser i området. Der kan lejes cykler til indkøb eller til sightseeing som bl.a. Karen Blixen museet eller Louisiana. Vil man se mere, har tog og bus trinbræt foran havnen og bringer dig til 'Must see' attraktioner som Bakken, Tivoli eller til de mange maritime kultur oplevelser i Helsingør.

Havnen er hjemsted for KDY, Rungsted Sejlklub, Rungsted Kajakklub, Rungsted Roklub, Rungsted Kyst Vandskiklub og vinterbaderne Rungsted Hørsholm Vikingelaug.

Havnepenge

  0 -   8 meter150 Kr
  8 - 12 meter200 Kr
12 - 15 meter250 Kr
15 - 18 meter300 Kr
18 - 20 meter400 Kr
20 -   600 Kr

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret.
Gratis Wi-fi.
Øvrige priser se her

Havnechef

Anders Söderberg

Rungsted Havn

Rungsted Havn 10
2960 Rungsted Kyst
Tlf.: 45 86 83 11

Send en email