Stubbekøbing Havn

Stubbekøbing Havn i Grønsund

Havnen ligger centralt i Stubbekøbing, som er Danmarks ældste købstad, der går helt tilbage til 1354. Havnen anløbes direkte fra sejlrenden i Grønsund og er et godt stoppested på turen. Stubbekøbing Lystbådehavn er løbende renoveret med ny bro med 4-5 m brede pladser, strøm og vand. Fra havnen har man udsigt over Farøbroerne og Bogø, hvor man kan sejle til med den lille veteranfærge Ida.

Der er et hyggeligt miljø på havnen med både lege- og grillplads. Industrihavnen og Lystbådehavnen ligger side om side, hvilket giver liv omkring havnen. Stubbekøbing er desuden hvert år vært ved Hessenregattaen, hvor op til 80 skibe anløber havnen fra Hessen, Tyskland. 

Se også Nordeuropas største samling af motorcykler på Motorcykel- og Radiomuseum. For naturelskere kan en cykeltur langs den smukke kyststrækningen ved Østersøen anbefales.

Havnen danner rammer for et aktivt klubliv. Bl.a. holder Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund til på havnen og arrangerer sommeren igennem flere kap- og pålideligheds sejladser.
Stubbekøbing Strandjagtsforening har et nyt klubhus på havnen, og sejlere er velkommen til at benytte faciliteterne.

Velkommen til Stubbekøbing Lystbådehavn.

Havnefoged

Henrik Andersen

Havneassistent

Carina Rasmussen

Havneassistent

Per Frederiksen

Havnepenge

  0 -   8 m130 Kr
  8 - 10 m140 Kr
10 - 13 m185 Kr
13 - 15 m215 Kr
15 - 20 m310 Kr
20 - 560 Kr

Priserne er inkl. støm, vand og Wi-fi.
Havnepenge betales ved anløb,
enten i automaten eller til personalet.

Adresse

Stubbekøbing Havn
Vestrehavn 3
4850 Stubbekøbing
Tlf.: 51 74 01 09

Send en mail