Struer Lystbådehavn

Struer Lystbådehavn - en flot marina i Limfjorden

Holstebro-Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og tiltrækker lystsejlere med sin fine beliggenhed - både fra Limfjorden og andre områder. I sommermånederne summer havnen af liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggere og gæstesejlere. Alle medvirker de til at skabe den maritime stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på.

Lystbådehavnen har alle tænkelige faciliteter og muligheder. Her er en hyggelig stemning i en lystbådehavn, omgivet af sejlerhuse. I forlængelse af Sejlklubbens klubhus findes servicebygningen med bad og toilet, samt mulighed for at benytte møntvask og tørretumbler. I havneområdet er der adgang til gratis trådløst internet.

På havnen ligger flere smukke ældre træskibe, istandsat og renoveret af foreningen Nordvestjysk Fjordkultur.

Med sin beliggenhed tæt på byen, er oplevelserne mange. Både for gæster, som vil gå opdagelse i byens mange butikker og for dem, der vil udforske byens attraktioner. Det nybyggede Kurbad Limfjorden ligger på havneområdet er er spændende alternativ til dem, som vil opleve wellness og velvære i afstressende omgivelser. 

Havnepenge

Alle bådstørrelser 132 Kr
Frihavnsordning   66 Kr

Autocampere 150 kr
Priserne er inkl. el.
Slæbested: 51 kr
Se flere priser her

Gratis internet på havnen!
 

Maritim Chef

Søren Adsersen