Struer Lystbådehavn - en flot marina i Limfjorden

Holstebro-Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og tiltrækker lystsejlere med sin fine beliggenhed - både fra Limfjorden og andre områder. I sommermånederne summer havnen af solskin og liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggere og gæstesejlere. Alle medvirker de til at skabe den maritime stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på.

Lystbådehavnen har alle tænkelige faciliteter og muligheder. Her er en hyggelig stemning i en rolig lystbådehavn, omgivet af sejlerhuse. I forlængelse af Sejlklubbens klubhus findes servicebygningen med bad og toilet, samt mulighed for at benytte møntvask og tørretumbler. I havneområdet er der adgang til gratis trådløst internet.

På havnen ligger flere smukke ældre træskibe, istandsat og renoveret af foreningen Nordvestjysk Fjordkultur.

Med sin beliggenhed tæt på byen, er oplevelserne mange. Både for gæster, som vil gå opdagelse i byens mange butikker og for dem, der vil udforske byens attraktioner. Det nybyggede Kurbad Limfjorden ligger på havneområdet er er spændende alternativ til dem, som vil opleve wellness og velvære i afstressende omgivelser. 

Luk
Luk

Kulgade 6
7600 Struer
Tlf.: 97 85 02 28
Send en mail

Maritim Chef

Søren Adsersen

 

Havnepenge

Alle bådstørrelser 132 Kr
Frihavnsordning   36 Kr

Slæbested: 51 kr
Autocampere 132 kr
Priserne er inkl. el. 
Se flere priser her

Gratis internet på havnen!