Strandby Lystbådehavn

Strandby Lystbådehavn

Strandby Havn ligger midt mellem Frederikshavn og Skagen på Jyllands Østkyst. Fiskerihavnen med fiskeriauktionen og mange hjemhørende fiskere, giver liv og akivitet. Det maritime miljø tiltrækker mange gæster både fra land- og vandsiden. Især er fiskeriauktionen er en attraktion, som mange gerne vil opleve. Lystbådehavnen i Strandby blev indviet i 2009 og består af 136 pladser i en flot og velholdt havn. Lystbådehavnen har sit eget afsnit - her ligger også sejlklubbens klubhus, som holder dørene åben for gæsterne.

Havnekort

Største skibe:

Længde: 18 m
Bredde: 4,5 m
Dybgang: 4,5 m

Lystbådehavnen har plads til såvel små sejlbåde og store skibe op til 18 meter og en dybgang på 4,5 meter. På havnen ligger spisestedet Den Blå Café, som servere friske fiskeretter. Brugsen ligger tæt ved havnen og beliggenheden gør det nemt at proviantere.

Om sommeren er der flere aktiviteter, som gør havnen et besøg værd. F.eks kan du opleve  Fiskefestivaen 20. Juni 2020 med musik og al godt fra havet. Havnefesten i juni er altid et tilløbsstykke og Sjov Tirsdag er i sommermånederne en succes. Her vil være masser af aktivitet og underholdning med kajak, boder, både og en fiskeauktion, som er godt besøgt.

Omkring Strandby ligger dejlige sandstrande, som er børnevenlige med frisk badevand. Byen tæt ved kan besøges til fods og vil du opleve mere, er det let at tage tog eller bus til Skagen eller Frederikshavn.

Havnepenge

Priser pr døgn:

   0  - 10 m120 Kr
  10  -150 Kr
Katamaran til 10 m200 Kr
Katamaran fra 10 m250 Kr
Skoleskibe mv.250 Kr

Havnepenge betales i automaten ved Den Blå Café.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Strandby Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Strandby Havn

Strandby Lystbådehavn  
Auktionskajen 5  
9970 Strandby  
Tlf. 98 48 22 59  
mail@strandbyhavn.dk