Sønderborg Havn

Indkøbsmuligheder nær Sønderborg Havn

Der er omkring 500 meter til det nærmeste supermarked. På gågaden finder du bageri og et væld af butikker med et stort udvalg af shoppingmuligheder samt indkøbscenteret Borgen.
Du finder alt i sejl- og bådudstyr hos de lokale forhandlere Ap Arte Sailware, som forhandler bl.a. sejlertøj og udstyr, BRAG, som forhandler søsport og fiskeriartikler samt Marinelageret, som forhandler alt i bådudstyr.

Brag Søsport - fiskeriartikler - Café

BRAG er Sønderborgs førende specialforretning med alt inden for søsport og fiskeriartikler. Søkort, tovværk, sejlertøj og bådebeslag.
Vi har mange maritime produkter på lager - kik ind. 
Find vej

BRAG Søsport - Fiskeriartikler - Café
Sundgade 11
6400 Sønderborg
Tlf 74 48 64 03

Marinelageret

Hos Marinelageret har vi en stor passion for sejlads og maritime hobbyer. Vi er blandt Danmarks billigste og samtidig er kvaliteten i top. Med mere end 88.000 maritime produkter, har vi et stort udvalg af bådudstyr. Besøg os i butikken eller køb din vare i webshoppen. Find vej

Marinelageret
Marine allé 11
6400 Sønderborg
Tlf 74 47 14 71

Outdoor i centrum

Hos Outdoor i Centrum finder du alt til et aktivt udeliv fra fiskeudstyr, flydedragter, beklædning og fodtøj. Besøg butikken midt i Sønderborg eller online shoppen outdooricentrum.dk med gratis forsendelse til hele Danmark. Find vej

Outdoor i Centrum
Perlegade 44
6400 Sønderborg
Tlf 74 43 53 55