Sønderballe Lystbådehavn

Sønderballe Lystbådehavn

Sønderballe Bådelaug driver denne hyggelige havn, som ligger naturskønt i Genner Bugt ved Lillebælt i Sønderjylland. Havnen er mødestedet - ikke kun for sejlere og fiskere - det er også her, lokale beboere samles om grillen en sommeraften. Området er aktivt sommeren igennem, og havnen slæbested benyttes flittigt af folk med interesse for vandsport og fiskeri. Her er også en børnevenlig sandstrand og en lille legeplads.
 

Når havnepengene er betalt, får gæsterne udleveret en nøgle til bad og toilet. Samme nøgle passer til havnens fiskehus, som er klubhuset og kan bruges af gæsterne. Her er borde og stole til fri afbenyttelse. Lystbådehavnen har også fået 4 nye cykler, som kan lånes. Nøglen ligger i klubhuset.

Tæt på havnen ligger Sønderballe Strand Camping, hvor der kan købes morgenbrød, dagligvarer og traditionel grillmad i høj kvalitet. Nyd den dejlige natur og havnen i rolige omgivelser. Slæbestedet er populært og bruges ofte af lystfiskere - herfra er man i det gode fiskevand med det samme.
Flydebroerne giver læ for bølgerne i alle vindretninger, så velkommen til Sønderballe Havn.

Havnepenge

Alle både130 Kr

Strøm 20 kr.
Bad: 10 kr.
Slæbested op / ned: 40 kr
Betalingsapp til betaling.

Kun betaling med kreditkort i betalingsautomaten.

Sønderballe Lystbådehavn

Sønderballe Strand
6100 Haderslev

Send en mail