Søby Havn

Seværdigheder nær Søby Havn

Besøg Søbygaard, Vitsøhus, Segway Ærø eller golfbanen.

Vitsøhus Permakultur have & Segway Ærø

På en audioguidet tur i Permakultur haven kan du se og høre om den spiselige skovhave med over 600 forskellige planter. Se Danmarks eneste Kashmir geder og bedårende alpakaer. Butik med urte-te, fåre- og alpaka produkter. Prøv en guidet Segway tur. Åben efter aftale på. Find vej:

Vitsøhus
Søbygårdsmarksvej 3
5985 Søby Ærø
Tlf. +45 25 64 40 03

Sæberiet

Sæberiet ligger i et ombygget husmandssted i Søby. Haven er fyldt med velduftende blomster og krydderurter, som indgår i produktionen af vegetabilske sæber. Gårdbutikken og det arbejdende værksted er åbent i sommerhalvåret hverdage fra 10 - 15.  Find vej

Sæberiet
Søby Nørremarksvej 3
5985 Søby Ærø

Gratis Busser

På Ærø er det ganske gratis at køre med busserne, som betjener hele øen og dens 3 hovedbyer: Marstal i syd, Ærøskøbing i midten og Søby mod nord. Rute 790 betjener hele øen nord-syd mens rute 791 kører rundt mellem Marstal, Kognæs Ommel i syd.
Se fartplanen her

Søbygaard

Søbygaard også kaldet "Slottet" er et herregårdsanlæg fra 1580. Dele af bygningerne, bl.a. det lille jagtslot og avlsbygningerne er anlagt på øer med stensætninger. Over voldgraven er vindebroen rekonstrueret i de oprindelige stolpehuller. Find Vej.

Søbygaard
Søbygårdsvej 2
5985 Søby