Søby Havn

Søby Havn på Ærø

På Ærøs nordvestlige spids ligger Søby Havn, byens omdrejningspunkt for beboere og gæster. Havnen er omgivet af en dejlige natur, en fin badestrand og byder på sommeraktiviteter som legeplads og minigolf. Lystsejlerne kan glæde sig over en moderne marina med grillpladser med borde og bænke, samt rene og velholdte baderum på en gæstfri havn. Fra havnens restaurant kan man nyde en fantastisk udsigt over det sydfynske øhav. I byen er der gode indkøbsmuligheder, bodegaer, og hyggesteder. Besøg bl.a. Sæberiet med gårdbutik.

Tæt på byen ligger en af Europas smukkeste Seaside golfbaner og for musikelskere må nævnes Single Folk Festival og havnefesten. Lystfiskere har gode muligheder for at fange havørred fra kystpladser tæt på havnen. Der er fine vandrestier bl.a til naturområdet Vitsø. Eller besøg Vistøhus med en stor besøgshave med over 550 primært spiselige planter, danske protest-svin og søde alpakaer. Og vil man se Marstal eller Ærøskøbing, er busserne på Ærø gratis. 

Havneopkræver Leo Clausen blev i 2012 udnævnt til den flinkeste og mest hjælpsomme havnefoged af segelnforum.de. Han er at træffe på broerne morgen og aften.

Havnepenge

  0 -  9 m130 Kr
  9 - 12 m150 Kr
12 - 15 m170 Kr

Øvrige takster - se her

Havneopkræver

Leo Clausen

Søby Havn

Søby Havn 6
5985 Ærø
Tlf.: 62 58 14 30

Send en mail

Autocampere

Autocampere er velkommen på Søby Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr. døgn: 130 kr.