Søby Havn

Seværdigheder nær Søby Havn

Besøg Søbygaard, Vitsøhus, Segway Ærø eller golfbanen.

Vitsøhus Permakultur have & Segway Ærø

På en audioguidet tur i Permakultur haven kan du se og høre om den spiselige skovhave med over 600 forskellige planter. Se Danmarks eneste Kashmir geder og bedårende alpakaer. Butik med urte-te, fåre- og alpaka produkter. Prøv en guidet Segway tur. Åben efter aftale på. Find vej:

Vitsøhus
Søbygårdsmarksvej 3
5985 Søby Ærø
Tlf. +45 25 64 40 03

Sæberiet

Sæberiet ligger i et ombygget husmandssted i Søby. Haven er fyldt med velduftende blomster og krydderurter, som indgår i produktionen af vegetabilske sæber. Gårdbutikken og det arbejdende værksted er åbent i sommerhalvåret hverdage fra 10 - 15.  Find vej

Sæberiet
Søby Nørremarksvej 3
5985 Søby Ærø

Gratis Busser

På Ærø er det ganske gratis at køre med busserne, som betjener hele øen og dens 3 hovedbyer: Marstal i syd, Ærøskøbing i midten og Søby mod nord. Rute 790 betjener hele øen nord-syd mens rute 791 kører rundt mellem Marstal, Kognæs Ommel i syd.
 

Søbygaard

Søbygaard også kaldet "Slottet" er et herregårdsanlæg fra 1580. Dele af bygningerne, bl.a. det lille jagtslot og avlsbygningerne er anlagt på øer med stensætninger. Over voldgraven er vindebroen rekonstrueret i de oprindelige stolpehuller. Find Vej.

Søbygaard
Søbygårdsvej 2
5985 Søby