Skælskør Havn

Skælskør Havn - solskinsbyen ved Storebælt

Skælskør Havn ligger i bunden af den 2,4 sømil lange fjord, der skærer sig ind fra Storebælt. Det er en imponerende flot indsejling med ledefyr i den fint afmærkede fjord. Havnen ligger i byens centrum med er et godt handelsliv og kort spadseretur til bageren. Gode udflugtsmuligheder ad grønne stier og i den idyllisk smukt beliggende købstad.

Fra Skælskør Havn findes muligheden for at nyde baglandet med dets smukke natur. Kort sagt: En dejlig oplevelse i sig selv – og overkommelig! Vælg at tage en tur langs den dejlige badestrand et par kilometer fra lystbådehavnen, hvor der sjældent er mange mennesker, men altid en god naturoplevelse. Eller nyd vore gode fuglelokaliteter som udflugtsmål evt. på cykel, som gratis udlånes til havnens gæster.

På havnen i Skælskør finder du også Skælskør Bådelaug, som er klar til at byde gæstesejlere velkommen og gerne stiller sine faciliteter til rådighed i form af køkken, grillplads og sejlerstue. Havnen har også et dieselanlæg med selvbetjening samt et godt og hurtigt trådløst netværk. Også en legeplads legepladsen til glæde for byens børn og gæster.

Velkommen til Skælskør Havn.

Havnepenge

  0 -   6,99 m125 kr
  7 -   9,99 m140 kr
10 - 14,99 m155 kr
15 - 19,99 m190 kr
20 - 390 kr

Rabatordning
"4 overnatninger, betal for 3"
Frit valg mellem havnene i Skælskør og Omø. 

Havnefoged

Morten Holst Christensen
Tlf. 58 19 42 04

Skælskør Havn

Havnevej 20
4230 Skælskør
Tlf.: 58 19 42 04

www.skaelskoerhavn.slagelse.dk
skhavn@slagelse.dk

Autocampere

Autocampere er velkommen på Skælskør Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr døgn: 125 kr.