Sandvig Havn på Bornholm

Sandvig Havn er en lille og hyggelig havn, hvor gæster er velkommen. Hele yderhavnen er reserveret til gæstesejlere, ledige pladser i inderhavnen kan også benyttes. Havnen er beliggende umiddelbart ved en af Nordbornholms bedste sandstrande, og i et spændende bymiljø med gode indkøbs- og spisemuligheder.

Det tidligere fiskeindustri-ishus, hvor der opbevaredes et lager af is skåret ud i Hammersøen om vinteren til brug for køling af havnens fisk hele den lange bornholmske sommer, er nu ishus og cafe med spændende is, kage og sandwich.

Folkemødet, der er placeret få hundrede meter fra havnen, har også sat sine spor i Sandvig med nye restauranter og barer, der tilbyder gourmetmad på højt niveau. Tæt på havnen er der desuden minigolf og cykeludlejning.

Hvis man ønsker både bymiljø, fine bademuligheder, kombineret med stilhed og et fint udgangspunkt for vandreture på Hammerknuden, Langebjerg m.v., så er Sandvig stedet. Havnens opholdsrum med tekøkken byder på en fantastisk udsigt over havnen og Østersøen.

Havnen kan anløbes om dagen, dog ikke i hård pålandsvind. 

Luk
Luk

Sandvig Havn

Strandpromenaden 5
3770 Allinge
Tlf.: 56 92 23 26

Send en email