Rungsted Havn i Øresund

Rungsted Havn på Øresundskysten er en af landets største promenadehavn. Havnen er delt i to – fiskebutik, sejlsport, roklubber og andre vandsports-interesser i den nordlige del og mod syd butikker, restauranter, og maritime forretninger. Lystbådehavnen er en af de største på 'Guldkysten' og har plads til godt 850 lystbåde. Med en beliggenhed i et populært farvand og tæt ved den svenske kyst, er den ofte velbesøgt.

Marinaen i Rungsted er ikke kun for borgerne i kommunen, her er alle velkommen fra nysgerrige besøgende til gæstesejlere. Og her er nok at opleve på en altid aktiv havn i højt gear. 

Ud over de mange tilbud på promenadekajen, er der også muligheder for børnefamilien. Stranden mod syd hitter i godt vejr. På Fiskerikajen kan børn og andre barnlige sjæle være med i et ægte krabbevæddeløb. For de voksne er der mulighed for natklub hver lørdag i sæsonen og er man til golf, ligger der ikke mindre 3 golfbaner nær havnen.  

Skulle vejret vise sig fra sin dårlige side, er der masse af oplevelser i området. Der kan lejes cykler til indkøb eller til sightseeing som bl.a. Karen Blixen museet eller Louisiana. Vil man se mere, har tog og bus trinbræt foran havnen og bringer dig til 'Must see' attraktioner som Bakken, Tivoli eller til de mange maritime kultur oplevelser i Helsingør.

Havnen er hjemsted for KDY, Rungsted Sejlklub, Rungsted Kajakklub, Rungsted Roklub, Rungsted Kyst Vandskiklub og vinterbaderne Rungsted Hørsholm Vikingelaug.

Luk
Luk

Rungsted Havn 10
2960 Rungsted Kyst
Tlf.: 45 86 83 11

Send en email

 

 

Havnechef

Anders Söderberg

Havnepenge

  0 - 10 meter150 Kr
10 - 12 meter200 Kr
12 - 15,2 meter250 Kr
15 - 300 Kr

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret.
Gratis Wi-fi.
Øvrige priser se her