Øster Hurup Havn

Øster Hurup Lystbådehavn

Kattegat-kystens port til Himmerland er Øster Hurup Havn i Kattegat. Sommerparadiset for sejlere, som elsker en stemning af fiskerihavn og stadig har den lille lystbådehavns intime atmosfære. Her summer af aktivitet fra fritidsfiskere og gæster, som nyder havnelivet. På kajen kan er der borde og bænke med mange grillpladser, som havnen har bygget af træ fra de gamle broer.

Gæstesejlerne kan også lægge til ved den nye flydebro midt i havnen, hvor der er 18 pladser til store både op til 16 meter. Andre ledige pladser i havnen kan også benyttes.

Øster Hurup Havn er ikke kun et yndet mål for sejlerne - besøgende fra campingpladsen og byenhandelsbyen Øster Hurup sender en strøm af gæster til havnen. Her kan de nyde et måltid på Cafe Neptun eller ved Fiskebutikken, som har udendørs servering.

Børnene elsker stedet for den dejlige badestrand med det lave vand. Og krabbevæddeløbsbanen tiltrækker barnlige sjæle i alle aldre. Himmerland rummer også mange muligheder for oplevelser og lystbådehavnen har gratis cykler til gæster, der vil ud og se. Besøg bl.a. naturparken Lille Vildmose. Husk at der er levende musik på havnen den sidste weekend i maj.

Havnen er en af de få, som stadig har en god, gammeldags bedding, så der er også mulighed for at komme på land.
Velkommen til Øster Hurup Havn.

Havnepenge

  0 - 12 m150 Kr
12 - 15 m170 Kr
15 -230 Kr

Bad og strøm er inkluderet i havnepengene.
Koden til toiletterne står på døren til havnekontoret.
Slæbested : Gratis

Autocampere

Autocampere er velkommen på Øster Hurup Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr døgn: 150 kr.

Øster Hurup Havn

Havnen 46, Øster Hurup
9560 Hadsund
Tlf.: 51 29 19 01

huruphavn@mail.dk
www.osterhuruphavn.dk

Havnefoged

Brian Krogh Andersen