Øster Hurup Havn

Øster Hurup Lystbådehavn byder velkommen

Kattegat-kystens port til Himmerland er Øster Hurup. Sommerparadiset for sejlere, som elsker en havn med stemning af fiskerihavn og stadig har den lille havns intime atmosfære. Her summer af aktivitet fra fritidsfiskere og livet på kajen er præget af de mange grillpladser, som havnen har bygget af træ fra de gamle broer.

Gæstesejlerne kan også lægge til ved den nye flydebro midt i havnen, hvor der er 18 pladser til store både op til 16 meter. Andre ledige pladser i havnen kan også benyttes.

Havnen er ikke kun et yndet mål for sejlerne - besøgende fra campingpladsen og handelsbyen Øster Hurup sender en strøm af gæster til havnen. Her kan de nyde et måltid på Cafe Neptun eller ved Fiskebutikken som har udendørs servering.

Børnene elsker havnen for den dejlige badestrand med det lave vand. Og krabbevæddeløbsbanen tiltrækker barnlige sjæle i alle aldre. Himmerland rummer også mange muligheder for oplevelser og havnen har gratis cykler til gæster, der vil ud og se. Besøg bl.a. naturparken Lille Vildmose. Husk at der er levende musik på havnen den sidste weekend i maj.

Havnen er en af de få, som stadig har en god, gammeldags bedding, så der er også mulighed for at komme på land.

Havnepenge

  0 - 12 m150 Kr
12 - 15 m170 Kr
15 -230 Kr

Bad og strøm er inkluderet i havnepengene.

Slæbested : Gratis

Toiletkort depositum 50,00 kr.
(Kan købes hos resturant Neptun uden
for havnekontorets åbningstider).

Havnefoged

Brian Krogh Andersen

Øster Hurup Havn

Havnen 46, Øster Hurup
9560 Hadsund
Tlf.: 51 29 19 01


Send en email

Autocampere

Autocampere er velkommen på Øster Hurup Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr døgn: 150 kr.