Øer Maritime Havn

Seværdigheder og attratkioner nær Øer Havn

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft er landets førende museum for moderne, international glaskunst. Skiftende udstillinger, have, café, butik med glasdesign og unika, og et arbejdende glasværksted med aktiviteter for hele familien.  
Find vej

Glasmuseet Ebeltoft
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
 

Nationalpark Mols Bjerge

Tag på opdagelsesrejse i 180 km2 varieret natur med græsgumlende kvæg i et bugtende landskab. Her titter fortiden frem i et istidslandskab op til 130 m.o.h. - omgivet af kulturhistorie som Kalø Slot, dysser, bronzealderhøje og molbohistorier.
Find vej:

 

Det Gamle Rådhus

Det Gamle Rådhus ligger på Torvet, hvor de gamle gader Adelsgade, Juulsbakke/Nedergade og Overgade samles. Det er opført i 1789 på  samme sted som byens første rådhus fra 1576. Rådhusets næsten dukke-husagtige udseende stammer fra 1909, da det blev museum. Find vej:

Det Gamle Rådhus
Juulsbakke 1
8400 Ebeltoft

Farvergården

Museet ligger midt i den gamle bydel og er det eneste bevarede købstadsfarveri i Nordeuropa og hører blandt byens mest særprægede og velbevarede gårdmiljøer. Den sidste farver, Johan Petersen, ophørte med at farve 1925, men begyndte så at vise det frem som museum. Find vej:

Farvergården
Adelgade 15
8400 Ebeltoft

Ree Safari Park

Ree Park strækker sig over et 70 hektar stort kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 km fra Ebeltoft. Her har dyrene mest mulig plads og mulighed for fysisk udfoldelse. Og du har mulighed for at komme helt tæt på. Også på det sjældne sorte næsehorn.
Find vej
Ree Safari Park
Stubbe Søvej 15, Gravlev
8400 Ebeltoft

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er Skandinaviens største sommerland - fuld af oplevelser i verdensklasse. Glæd jer til de bedste rutschebaner, det kæmpestore vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser for små og store legebørn! Find Vej

Djurs Sommerland
Randersvej 17, Battrupholt
8581 Nimtofte

Ebeltoft by

Den gamle bykerne i Ebeltoft er stokrose-idyl af højeste karat og historiske gamle  snoede gader med toppede brosten og klassiske bindingsværkshuse. Der er god mulighed for indkøb og du finder et stor udbud af hyggelige spisesteder. Find vej:

Ebeltoft By (Det Gamle Rådhus)
Juulsbakke 1
8400 Ebeltoft

Ebeltoft By med mange seværdigheder, ligger bare 5 km fra Øer Maritime Ferieby.
Der kører busser flere gange om dagen. Check www.rejseplanen.dk for bustider.

Alternativt kan man leje cykler hos købmanden i Øer Maritime Ferieby.