Odden Havn på Nordsjælland

Odden Havn har to afsnit - en lystbådehavn og en aktiv fiskerihavn. Her er sikker at anløbe, dag og nat i al slags vejr. Dog anbefaler vi ved kraftig pålandsvind, at anløb fra øst og holde klar af vinkelfyret på molehovedet.

Ved indsejling ligger lystbådehavne på bagbord side, flydebroer med pæle til fortøjning agter, mange gæstepladser, optaget pladser er markeret med rødt skilt. Oppe på land findes grillplads, toilet/bad samt legeplads. 50 m til bademole, sauna og teltplads.

Der er mulighed for at ligge langskibs på hele Nordmolen, men er forbeholdt til større skibe. Vær derfor klar til at forhale til anden plads ved anløb af større skibe. I fiskerihavnen er fortøjning ikke tilladt og i skudehavne kun efter aftale. Sildekajen er kun til erhvervsskibe efter aftale. Dieselstander med dankortbetaling findes ved indsejling til fiskerihavnen. Beddingsgraven skal holdes fri for anløb af skibe i nød.

På havne området finder man et aktivt liv omkring fiskeriet og skibe på beddingspladsen. Fiskehandler med frisk fanget fisk, marine museum, fiskerestaurant, bådebygger og et cafeteria.

I gåafstand findes et velkendt fiskerøgeri med en flot udsigt over Kattegat samt dagligvare butikker med bageriudsalg. På cykel kan man besøg Odden Kirke og besøg søhelten Peter Willemoes grav, som kæmpede en forgæves kamp mod den Engelske overmagt. Se mere på www.oddenportalen.dk. Gniben er også et besøg værd, et spændende naturområde, der som Søværnets skydeområde har ligget uberørt hen og været utilgængeligt i over et halvt århundrede. Busforbindelse hertil og resten af Odsherred har stoppested på havnen.

Luk
Luk

Vestre Havnevej 42
Havnebyen
4583 Sjællands Odde

Tlf.: 70 20 38 38
Send en email

Daglig leder

Klaus Høholt

Klaus Høholt

Havnepenge

0 - 8 meter120 Kr
8 - 10 meter140 Kr
10 - 15 meter155 Kr
15 - 255 Kr

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret.
Her kan også betales for brug af slæbestedet.
Øvrige priser se her