Nykøbing Sj. Havn

Pakhuset

Pakhuset er byens kulturhus og byder på levende musik, skiftende udstillinger og aktiviteter for alle. Pakhuset består af to bygning: et gammelt renoveret pakhus, der rummer udstillingslokaler, musiksted og aktivitetshus, og en ny tilbygning, der rummer biblioteket.

Pakhuset
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj.
 

Kunsthåndværkermarked

En række initiativrige kunsthånd-værkere fra Nykøbing Sjælland står bag OVNHUS kunsthåndværker-marked. Succesen er vokset gennem årene og i 2012 deltog ikke mindre end 71 anerkendte kunsthåndværkere og designere. Markedet afholdes på havnen.

OVNHUS
Havnevej 24
4500 Nykøbing Sjælland

Odsherreds Kunstmuseum

Museet i Asnæs huser en samling af Odsherredsmalerne, der oftest udtrykte sig inden for den figurative og naturalistiske genre - naturen var en uudtømmelig inspirationskilde. Indimellem viser Odsherreds Kunstmuseum også eksempler på spændende nutidskunst. Find vej:

Odsherreds Kunstmuseum
Rødhøj 11
4550 Asnæs

Odsherred Museum

Odsherreds Museum er et kulturhistorisk museum for hele familien og vi tilbyder forskellige oplevelser i løbet af året. Her er udstillinger inde og ude - nogle gratis - samt værkstedaktiviteter for hele familien. Se den berømte Solvogn I udstillingen Solens Land. Find vej

Odsherreds Museum
Annebjerg Stræde 1
4500 Nykøbing Sj.