Nivå Havn & Strandpark

Nivå Havn og Strandpark

Nivå Havn ligger bynært og naturskønt, omgivet af fredede strandenge og skove. En lystbådehavn ved Øresunds travle farvand. Havnen er opstået i en af de tidligere lergrave fra Nivå Teglværk, og arealerne på begge sider af havnen består af rørskove og strandenge. Her er rekreative områder for alle med rene badestrande og et rigt fugleliv.

På havnen er der ishus, restaurant og grillpladser nær kajen. Nivå Proviant og Bådtilbehør ligger på havnen og vil man handle mere, er der kun 500 meter til flere indkøbsmuligheder. På stranden er der livredder om sommeren, beachvolley og badebro. 

Lystbådehavnen har alle moderne faciliteter som f.eks gratis internet og fine bade- og toiletforhold. I 2020 istandsættes store dele af havnen med nye flydebroer, 20 tons kran og ny mastekran. Her etableres en vaskeplads og der kommer en ny bådvogn med tilhørende stabelstativer. Både fra andre havne kan fra uge 20 benytte sig af havnens kran og vaskeplads. Det er også muligt at få båden op med masten på.

For lystbådehavnens gæster er der kort afstand til tog og bus, så hvis vejret svigter, er der masser at oplevelse. Besøg f.eks Nivå Samlingen eller Nivå Teglværk tæt på, eller hop på toget til Louisiana, Helsingør eller København.
Velkommen til Nivå Havn og Strandpark.

Havnepenge

2 overnatninger inkl. anvendelse af servicekajen: 320 kr.
Betaling i automaten ved havnekontoret.
 

Havnefoged

Linda Krogsgaard
Tlf 20 82 80 40

Nivå Havn & Strandpark

Nivå Havn & Strandpark 25
2990 Nivå
Tlf.: 72 56 53 05

nivaahavn@fredensborg.dk
www.nivaahavn.dk