Nexø Havn - Lystbådehavn på Bornholm

Nexø Havn ønsker alle gæstesejlere velkommen i havnens nordligste bassiner, hvor der er helt nye faciliteter, herunder 2 trollingramper, vaskeri, grill og røgeovn, samt gratis Wifi.

Havnens placering direkte til Nexø centrum, omkranset af restauranter, butikker, museer og kunsthåndværk mm. danner en fin ramme hvor 2870 meter kaj giver god plads til gæstesejlere i alle størrelser.

De 3 nordligste af disse bassiner, er sammen med den gamle tørdok hvor en rekonstruktion af Barken Svanen er påbegyndt, den eneste større havn i Danmark, der er opført af sandsten, der er det grundfjeld havnen er sprængt ud i.

Nexø Havn er øens største fiskerihavn i sommermånederne er der passagerrute til polen, og en uge med jazz i hele byen. Byen rummer endvidere et stort udvalg af dagligvare og specialbutikker, et aktivt silderøgeri og en bådudstyrsforretning.

I havnens nærområde er der spændende lokaliteter at besøge, som f.eks. den spændende Stenbrudssø, med put and take fiskeri og hvor man lige nord for søen kan stille sig hen over den fennoskandiske randzone med Sydeuropas undergrund under den ene fod og Nordeuropas undergrund under den anden, og have 1.1 mia. år mellem fødderne. 

Luk
Luk

Sdr. Hammer 2D
3730 Nexø
Tlf.: 56 49 22 50


Send en mail