Mommark Marina

Mommark Marina - hyggelig havn på Als

Mommark Marina ligger som et springbræt til det Sydfynske Øhav, og er rammen om en idyllisk og fredelig afslapning i naturskønne omgivelser. Den smukke og uspolerede natur indbyder til traveture ad de naturstier, som findes omkring havnen.  En af de populære vandreture går ad Alsstien - hent en brochure her.

Havnen har sit eget røgeri, som leverer fisk til caféen. Her kan også købes Take Away fisk. Børnene kan hygge sig i den lille mini-dyrepark med kaniner, høns og bjerggeder.

Campingpladsen ligger tæt ved havnen og er med til at give liv og aktivitet på havnen. Her er helt nye toiletbygninger, stor fælles terrasse og grillplads. Havnen har sin egen private badestrand med Blå Flag, som er en af de bedste på Als.

Er du til lystfiskeri, er Mommark det helt rigtige sted. Det spændende fiskevand strækker sig over ca. 2 km kyst, hvor der kan fiskes ørrede, fladfisk, hornfisk og torsk. Eller du kan købe friskfanget fisk hos de lokale fiskere.

Der er en velkendt restaurant på havnen, som bestemt er et besøg værd. Området byder også på flere kulturelle oplevelser, og der er bus til Høruphavn og Sønderborg fra havnen. Havnen tilbyder også gratis udlån af cykler.

Havnepenge

  0 - 10 m130 Kr
10 - 12 m150 Kr
12 - 14 m170 Kr
20 -Efter aftale

Strøm og vand inklusiv i havnepengene

Havnemester

Carsten Kock
Tlf.: 74 40 77 00

Send en e-mail

Mommark Marina

Mommarkvej 380
6470 Sydals