Middelfart Gammel Havn

Position
55°30,5'N / 9°43,7'E

Se havneplan og besejling her

Største skibe:
Længde 100 m
Bredde 30 m
Dybdegang 6 m

  • Billeder
  • Navigation
  • Havneplan

Middelfart Gammel Havn i Lillebælt

Hvor Lillebælt er smallest og mellem de to broer ligger Middelfart Gl. Havn. Beliggenheden helt tæt på byen og med udsigt til det travle bælt tiltrækker sejlere, som nyder aktiviteten og bylivet. Her kommer man aldrig til at kede sig - der sker snart sagt noget hvert minut. Også havnens baghave er også unik med De Hængende Haver, beliggende på terasser blandt charmerende små huse ned mod havnen.

Middelfart Gl. Havn

Havnegade 84
5500 Middelfart
Tlf 88 88 49 10

Send en mail

Middelfart Gammel Havn

Middelfart Gammel Havn ejes af Middelfart Kommune og består af et havnebassin og en mole, Kaj 5, som ligger åbent mod Lillebælt. Her er slæbested med kort anløbsbro og vinteropbevaringsplads. Havnen anvendes til fiskeri samt anløb af lystbåde og mindre erhvervsfartøjer med passagerer. Yderligere informationer om havnen med kalender, facilitetsoversigt, login og søgefunktioner er kun til rådighed for havne tilsluttet MarinaGuide.dk

Havnefoged

Mads Nyholm BeckHavnen er lille med plads til ca 60 både, så vil man sikre sig en plads, er det bedst at komme i god tid. Her er de mest nødvendige faciliteter, uden at være ekstravagante. Til gengæld ligger man tæt på den gamle bydel og den nye havnepromanade, med restaturanter og mange indkøbsmuligheder. Besøg Kulturøen på havnefronten, der byder på oplevelser som biograf og koncertersal med aktiviteter året rundt.

Læs mere her: http://www.visitmiddelfart.dk/fyn/natur/sejlernes-mekka

Havnepenge

0 - 9 m115 Kr
9 - 12 m135 Kr
12 - 16 m165 Kr
16 - 20 m195 Kr
20 - 275 Kr

Skibe med flere end 10 personer 455 kr