Marstal Havn

Skipperbyen Marstal på Ærø

I skipperbyen Marstal på Ærø er der masser af maritim stemning. Havnen byder på mange oplevelser med en stor spændende legeplads, hyggelige grill-huse og Danmarks bedste Søfartsmuseum. Se arbejdet med renovering af Nationalmuseets tre-mastede skonnert, Bonavista eller gå en tur i byens smalle gader med gamle, fredede huse - stemningsfyldt og charmerende. Her kan man gå på opdagelse - ikke kun i byen, men også i de mange kroge på havnen, som har bevaret sit præg en ægte havn og fiskerens arbejdsplads.  

Lystbådehavnen har plads nok til alle og mange lægger vejen forbi Marstal. Her er nok at se på, masser af restauranter, værtshuse, ishuse, indkøbsmuligheder og ikke at forglemme Marstal Søfartsmuseum.

Langs havnen finder man et charmerende miljø med joller, fiskegarn, lystbåde og coastere. Den lange havnemole med den flotte, gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af byens søfolk fra 1821 til 1841 og udbygget et par gange senere. Besøg også den smukke kirke fra 1738 med de mange skibsmodeller eller nyd en dag ved ved stranden på Eriks Hale med de yndige badehuse og det friske hav. Havnen er af landets mest besøgte og er veludstyret med bade- og toiletfaciliteter, sejlerkøkken, beach-volley, fodboldbane, minigolf og en stor spændende legeplads til børnene.

 

Havnepenge

  0 -   9 m160 Kr
  9 - 12 m180 Kr
12 - 15 m200 Kr
15 -250 Kr

I havnetaksterne er inkluderet strøm, bad og WiFi.
Ugekort, rabat og øvrige takster - se her

Der kan betales på MobilePay 55 78 85 eller til havnefogeden.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Marstal Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr. døgn: 160 kr.

Marstal og Ærøskøbing havne

Søndre Værft 3
5960 Marstal
Tlf.: 63 52 63 65

havn@aeroekommune.dk
www.aeroehavne.com

Havnefoged

Christian Ørndrup