Margretheholms Havn Lynetten

Lynetten - lystbådehavn i København

MargretheHolm Havn - måske bedre kendt under navnet Lynetten - er Danmarks størst privatejede havn. Den blev bygget med de bare næver i en tid, hvor der var stor mangel på bådepladser i København. Derfor er ånden helt anderledes her på Christianshavn, præget af hygge og sammenhold. Med sin beliggenhed på Rehfshaleøen, hvor hele området i en rivende udvikling, er havnen en specielt åndehul. Især interessen for sejlsport tiltrækker hvert år mange Christianshavnere til halvøen. 
Lynetten byder alle gæster velkommen.

Lystbådehavnen drives af Sejlklubben Lynetten og har plads til 700 både. Sejlklubben stiller de to klubhuse til rådighed for havnens besøgende - også sejlerstuen med den store terrasse og flotte udsigt over Refshaleøen. Her er det meste af, hvad sejlerne har brug for. Bådudstyrsforretning, restuaurant, slæbested, kran mv. Til børnene en hoppeborg, som man selv puster op, når der skal leges.

Tæt på havnen ligger Operaen, Christianshavn, Tivoli og resten af København. Alt sammen lige for fødderne af sejlerne og let at besøge. Enten til fods eller med bussen.
Velkommen til Margretheholms Havn og Sejlklubben Lynetten.

Havnepenge

Alle bådtyper180 Kr
Frihavnsskibe  60 Kr
Slæbested op/ned180 Kr

Se de øvrige priser her eller ved havnekontoret.

Havnechef

Mie Roer Jensen

Margretheholms Havn

S/K Lynetten
Refshalevej 200
1432 København K
Tlf. 32 57 57 78

www.lynetten.dk
info@lynetten.dk