Lundeborg Havn

Lundeborg - hyggelig fiskerihavn og lystbådehavn

Lundeborg fiskeri- og lystbådehavn på Fyn er en gammel havn, ejet af fiskerne selv. Nu drives 'den runde havn' og fiskerihavnen under et og derved er havnepengene ens. Lystsejlere er meget velkomne i begge havne. Lundeborg er omgivet af en fantastisk og frodig natur med skove, enge og marker. Mange kender Lundeborg fra sangen af Ove Bager: 'Er du trist og har du sorg i sinde, så ta' med mig ned til Lundeborg, for det er det bedste sted på jorden…'

Stemningen i Lundeborg Havn skal opleves og der er sommeren igennem forskellige festlige indslag, musik og glade dage. Bl.a. er der hver fredag i juli levende musik med gratis adgang i ”Smøgen”.
Se mere i kalenderen og på vores facebookside www.facebook.com/lundeborghavn/ hvor I er meget velkomne til at lægge indlæg, fotos og film op! Der er på øen i den sydlige havn bygget en stor spektakulær grill, med fine opholds- og spisepladser.

Havnen har en lang mole for skonnerter og andre store skibe. Den renoverede bedding optager nu også kortkølede både til særdeles rimelige priser, så problemer under vandlinien kan udbedres uden afbræk i ferien. Der er salg af diesel og benzin. Lundeborg har igen fået en købmand. Butikken har foruden alm. købmandsvarer, morgenbrød etc., lækre egnsspecialiteter og lokale kvalitetsprodukter.

Naturen byder på flere vandre- og cykelruter i det dejlige landskab bag byen og langs kysten, samt fin badestrand nord for havnen. Tæt på stranden er der anlagt en flot naturlegeplads i vikingestil med gynger, rutchebane og boldbane. Et tilløbsstykke for både beboere og turister.

Ud over de mange restauranter, caféer, boder og udstillinger med loppefund, grøntsager, kunst, tøj osv. er der er en pottemager med arbejdende værksted. Morgenbrød kan bestilles.

Velkommen til Lundeborg Havn.

Havnepenge

  0 -  9 m130 Kr
  9 - 10 m150 Kr
10 - 11 m170 Kr
11 - 13 m180 Kr
13 - 15 m200 Kr
15 - 300 Kr

Havnefoged

Lundeborg Havn

Havnevej 3
5874 Hesselager

Direktør Bo Torstensen 
Tlf.: 20 12 51 54
bo@torstensen.dk

Bo er ansvarlig for udvikling af havnen og svarer på spørgsmål fra pressen, leje af arealer m.v.