Lundeborg Havn

Lundeborg - hyggelig fiskerihavn og lystbådehavn

Lundeborg fiskeri- og lystbådehavn i Storebælt er en gammel hyggelig fiskerihavn ejet af fiskerne selv. Nu drives 'den runde havn' og fiskerihavnen under et og derved er havnepengene ens. Lystsejlere er meget velkomne i begge havne. Lundeborg er omgivet af en fantastisk og frodig natur med skove, enge og marker. Mange kender Lundeborg fra sangen af Ove Bager: 'Er du trist og har du sorg i sinde, så ta' med mig ned til Lundeborg, for det er det bedste sted på jorden…'

Sommerstemningen i Lundeborg Havn skal opleves og der er sommeren igennem forskellige festlige indslag, musik og glade dage. Bl.a. er der hver fredag i juli levende musik med gratis adgang i ”Smøgen”.
Se mere i kalenderen og på vores facebookside www.facebook.com/lundeborghavn/ hvor I er meget velkomne til at lægge indlæg, fotos og film op!
Der er på øen i den sydlige havn kommet ny og stor spektakulær grill, med fine opholds- og spisepladser.

Havnen har en lang anlægsplads for skonnerter og andre store skibe.
Den renoverede bedding optager nu også kortkølede både til særdeles rimelige priser, så problemer under vandlinien kan udbedres uden afbræk i ferien. Der salg af diesel og benzin. Lundeborg har igen fået en købmand. Butikken har foruden alm. købmandsvarer, morgenbrød etc., lækre egnsspecialiteter og lokale kvalitetsprodukter.

Naturen byder på flere vandre- og cykelruter i det dejlige landskab bag byen og langs kysten, samt fin badestrand nord for havnen. Tæt på stranden med dens lange badebro er der i 2014 anlagt en ny, flot legeplads i vikingestil med gynger, rutchebane, boldbane og gynger. Et tilløbsstykke for både fastbående og turister.

Ud over de mange restauranter, caféer, boder og udstillinger med loppefund, grøntsager, kunst, tøj osv. er der er nu bl.a. kommet pottemager med arbejdende værksted til.
Morgenbrød kan bestilles.

Havnepenge

  0 -  9 m130 Kr
  9 - 10 m150 Kr
10 - 11 m160 Kr
11 - 13 m170 Kr
13 - 15 m190 Kr
15 - 310 Kr

Havnefoged

Dorthe Clausen
Tlf.: 21 48 29 20

Send en email

Lundeborg Havn

Havnevej 3
5874 Hesselager

Direktør Bo Torstensen 
Tlf.: 20 12 51 54
bo(at)torstensen.dk

Bo er ansvarlig for udvikling af havnen
og svarer på spørgsmål fra pressen, leje af arealer m.v.