Porten til Smålandshavet

Kragenæs Marina bliver i 2015 renoveret med et nyt molehoved, og en ny mole for at modvirke bølger i indsejlingen. Samtidig øges indsejlingen til Kragenæs lystbådehavn til 14 meter bred med en dybde på 3 meter i indsejlingens fulde bredde.

Kragenæs Marina er en dejlig havn med moderne faciliteter, gratis trådløst internet og lækre rene baderum, fælles med 3–stjernet campingplads. Her er mulighed for at købe friske fisk ved kajen, der er sejlerstue med køkken og opholdsrum med TV. Der er som regel god plads i marinaen - også først på aftenen, så dagen kan nydes på vandet. Gæstesejlere er velkomne på alle grønne pladser i marinaen samt på Nordkajen. Pladserne ved Pieren er fortrinsvis til gæstesejlere.

Gode aktiviteter for alle aldre bl.a. hoppepude, clockgolf og legeplads med mini-cykler. Skiltede vandre- og cykelture i området bl.a. til det store kunstmonument ”DODEKALITTEN”, Ravnsborg Voldsted eller jættestuen ”Glentehøj”.

På havnen er opsat borde & bænke samt grillpladser til fri afbenyttelse. Desuden udlejning af campinghytter, salg af morgenbrød og marinediesel, møntvaskeri, købmand, spisested og gode busforbindelser til købstæderne Maribo og Nakskov. I cykelafstand nås Knuthenlund og Reventlow-Museet Pederstrup. 

Vi har ledige helårs-bådpladser, se mere på www.kragenaes.dk.
Velkommen til Kragenæs!

Luk
Luk

Kragenæsvej 84
4943 Torrig L.
Tlf.: 54 93 70 56

Send en mail

Havnefoged

John Pedersen

Havnepenge

   0 -   9 m125 Kr
   9 - 12 m150 Kr
 12 - 15 m175 Kr 

Priserne er inkl. el og vand.