Kolding Lystbådehavn

Kolding var tidligere kongeby og den gamle kongeborg, Koldinghus, knejser stolt over byen. Fra Kæmpetårnet har man en fantastisk udsigt over byen og dens nærmeste omegn, for slet ikke at tale om kigget ud over Kolding Fjord, et eldorado for sejlere. Kolding fjord er ca 10 km lang og munder ud i Lillebælt. De store dybder i bæltet tiltrækker mange fisk som torsk, sild og havørred og mange andre arter, og disse fisk kan fanges i fjorden.

Lystbådehavnen er opdelt i to: Nord og syd og gæster er velkommen i begge havne. Havnens beliggenhed midt i Danmark gør den attraktiv for lystsejlere, og havnen er en af landets største med over 900 pladser.

Er man i Kolding, må man ikke snyde sig selv for de mange spændende oplevelser, man kan få. En tur i Den geografiske Have, med over 2.000 planter fra hele verden, rosenhaven, læge- og krydderurtehave - og tamme dyr og legeplads til børnene. Et besøg på Koldings nye kunstmuseum Trapholt, som er placeret med udsigt over Kolding Fjord. Museet er Danmarks mest moderne kunstmuseum og det femte største.

Luk
Luk

Skamlingvejen 5
6000 Kolding
Tlf 75 53 27 22

Send en email

 

 

Havnemester

Lars Guldberg

Havnemester Lars Guldberg

Ledige bådpladser

Havnen udlejer ledige pladser til de hurtige! Kontakt havnefogeden

Havnepenge

0 - 8 meter110 Kr
8 - 12 meter120 Kr
12 - 150 Kr

Frihavn 25 kr