Kerteminde Havn og Marina

Kerteminde Havn & Marina ligger på Nordfyn ved indsejlingen til Kerteminde Fjord. En optimal beliggenhed for sejlere på vej gennem Storebælt. Havnen besøges hvert år af tusindvis af sejlere og andre gæster med hang til det maritime. Den gamle del af havnen er temmelig dyb og her kan fortøjes langskibs helt ned til Langebroen. Egentlig er denne del en erhvervshavn og pladsen er derfor begrænset. I marinaen er der plads til alle.

I 2015 indvies den nye servicebygning der indeholder havnekontor, sejlerstue, køkken, toiletter og baderum samt familiebaderum. Servicebygningen er også hjemsted for Søredningstjenesten, der har Kerteminde som base.

Havnen ligger så tæt på centrum, at den er en del af byen. Renæssancehavnen omkring Langebro er genskabt og er blevet et nyt mødested for byens gæster og borgere. Alle aktiviteter kan nås til fods, heriblandt  turistattraktionerne Fjord & Bælt, byens museer og de mange restauranter og butikker. Den mere end 600 år gamle købstad har således meget at byde på og havnen er flere gange kåret som Danmarks bedste og mest foretrukken blandt tyske sejlere. 

Ved siden af havnen ligger en af Fyns bedste sandstrande, børnevenlig og sikker. Både stranden og havnen er Blå Flag certificeret.
Havnen er hjemsted for Kerteminde Sejlklub, Amanda Sejl- og Motorbådsklub, Kerteminde Frømandsklub og Kerteminde Kajakklub.

Velkommen til Kerteminde!

Luk
Luk

Kerteminde Havn og Marina

Marinavejen 4
5300 Kerteminde 
Tlf 65 15 15 37

Send en mail

Havnefoged

Jimmy Stig Pedersen

Havnefoged Jimmy Stig Pedersen