Kastrup Lystbådehavn

Kastrup Lystbådehavn - en flot havn tæt på København

Kastrup Lystbådehavn ligger på Amager, tæt på Københavns lufthavn. Havnen er ofte anvendt af sejlere, som skifter besætning. Mange andre sejlere finder også vej hvert år for at nyde en moderne lystbådehavn med alle faciliteter. Her er restaurant, bistro og en stor marineshop, samt gratis internet. Havnen er delt i to bassiner og gæster er velkommen i begge. Bemærk at Kastrup Gammelhavn syd for lystbådehavnen ikke er åben for gæster.

Kastrup Lystbådehavn indgår i smuk forening med Kastrup Strandpark, et stort rekreativt område tæt ved havnen. Her er alle muligheder for aktiviteter med badestrand, søbadet Sneglen, petanquebane, motionsplads og legeplads. Om sommeren er Den Blå Base åben for børn og barnlige sjæle. Her kan man klappe en fisk, kæle med en krabbe eller deltage i andre aktiviteter. Den Blå Base holder til på en flydebro inderst i det nordlige havnebassin. 

For dem, som vil opleve mere, ligger Den Blå Planet, kunstmuseet Kastrupgårdssamlingen, et actioncenter, svømmehaller, skøjtehal, curlingbane og biograf tæt på. Der er dagligvarebutikker, bager mv under 1 km fra havnen. Bus og metro bringer dig til Københavns centrum, kun 7 km fra havnen. Af andre indkøbsmuligheder er Skottegården eller shoppingcenteret Fields. 

 Velkommen til Kastrup Ny Lystbådehavn

Havnepenge

0 - 8 m160 Kr
8 - 190 Kr

Vand er inkluderet i havnepengene,
strøm betales via betalingsanlægget.
Gratis Wi-Fi

Havnefoged

Helge Jørgensen
Send en email

Kastrup Lystbådehavn

Kastrup Strandpark 31
2770 Kastrup
Tlf.: 32 50 21 27