Kalvehave havn i Ulvsund

Kalvehave havn på Sjællands sydspids ligger 'lige på vejen' gennem Grønsund og Smålandsfarvandet. Turen ind til havnen er i sig selv noget særligt. Havne er smukt beliggende lige under en af Danmarks smukkeste broer, nemlig Dronning Alexandrines Bro, som forbinder Sjælland og Møn. Havnen har dybe rødder som færgehavn og fiskerihavn. Nu er den en moderne marina, som har bevaret det oprindelige miljø og havnestemning. 

Kalvehaven Havn er havnen hvor du kommer ned i gear, og virkelig mærker roen, imens du kan nyde udsigten til Ulvsund.

I sommermånederne fungerer den hyggelige gamle færge "Færgen Møn", som en “sejlende cykelsti” mellem Kalvehave og Stege Havn.  

Kalvehave by er lille, men stor nok til at forsyne sejlerne med indkøbsmuligheder og restauranter. Besøg den hyggelige landsby Gamle Kalvehave med små forretninger og sin egen lille havn. Hvis du vil mærke byens puls, så skal du besøge en af vores tre hyggelige købstæder, Præstø, Stege eller Vordingborg.

Det gamle færgeleje bruges stadig af Statens Veterinære institut, som på Lindholm har deres forskning. Der er ikke adgang til øen. Kalvehave Havn er forgangshavn hvad angår miljøbeskyttelse. Siden år 2000 er der via indførelse af miljøstyring arbejdet på at nedbringe og kontrollere de miljøpåvirkninger, der optræder på lystbådehavnen.

Velkommen til Kalvehave Havn.

Luk
Luk

Kalvehave havnevej
4771 Kalvehave
Tlf.: 20 29 84 60

Send en email

Havnefoged

Henri Ryvang Nielsen