Juelsminde Havn & Marina

Juelsminde Havn & Marina - en flot lystbådehavn

En af Danmarks mest velbesøgte havne er Juelsminde. Og har man besøgt Juelsminde én gang, ved man hvorfor. Havnen ligger kun 200 meter fra centrum af byen med alle tænkelige indkøbsmuligheder. Selve havnen er et sandt Mekka af restauranter, isboder og fiskeforretning / bistro med eget røgeri. Her vil man være den bedste havn i Danmark og det kan mærkes på faciliteterne, som er i top. Juelsminde Havn & Marina er tidligere kåret som 'Årets havn' og byder alle gæstesejlere - store som små - velkommen til Juelsminde.

Se havneplan og besejling her 

Største skibe:
Længde 75 m
Bredde 12 m
Dybgang 3 m
 

Det blå flag vejrer over havnen, som også er certificeret som Sikker Havn. Havnen er opdelt i 4 sektioner med i alt 530 pladser, så her er plads til alle. Du kan vælge, om du vil ligge i den mest livlige Gammel Havn eller i en af de mere rolige dele af havnen. Østhavnen, Ny Marina eller Sandbjerg Marina Alle pladser med grønne skilte kan benyttes.

Aktiviteterne er mange for store og små børn med petanque bane, børnenes egen krabbebro, flotte grill arealer og to legepladser. Der er to fine badestrande på begge sider af havnen. Ved campingpladsen tæt ved er der også en minigolf-bane. Alene en tur rundt i Gammel Havn er en stor oplevelse med en overvældende mængde restaruanter, fiskeforretninger og isbutikker.
Besøg også Juelsminde Havnemuseum, som fortæller havnens historie. Museet arrangere også ture rundt til områdets seværdigheder - se mere her.

Juelsminde Sejlklub hører hjemme på havnen og er en klub for alle maritime interesser.

Havnepenge

Enkeltskrogsskibe

  0 - 10 m170 kr
10 - 12 m190 kr
12 - 15 m230 kr
15 - 20 m425 kr
20 -550 kr

Flerskrogsskibe

  0 - 12 m260 kr
12 -310 kr


Gæster kan ligge gratis hvert 7. døgn.

Slæbested 50 kr. pr bomløft.

Havnepenge kan betales i automaten, hvor der også kan købes kort til betaling af el på broerne. Kortet giver også adgang til baderum og havnens andre faciliteter.

Mobile Home

Autocampere er velkommen i Juelsminde.

Prisen er 175 kr. pr overnatning og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Juelsminde Havn & Marina

Havnen 6B
7130 Juelsminde
Tlf.: 20 28 82 48

mail@juelsmindehavn.dk