Ishøj Havn

Ishøj Havn og lystbådehavn - mange maritime aktiviteter

Ishøj Havn ligger tæt på København i Køge Bugt. Havnen er præget af aktivitet og tempo, med Museet Arken som nærmeste nabo. De mange klubber på havnen bidrager til den intense atmosfære, der ofte hører en havn til. Havnen er blevet til på kunstigt skabte øer, Søhesten og Hummeren, som opdeler området i flere, små lommer. Det giver mulighed for hyggelige omgivelser, som sjældent opleves på en stor havn. Her er de grønne områder, stranden og alt den friske luft, man kan ønske sig.

Havnekort

På hver af øerne er der restaurant, bad og toilet samt grillpladser. Desuden en lille dagligvarebutik, maritim tøjbutik, sejlmager og bådudstyrsforretning. Tempo bådsalg - en af landets største – har Ishøj som salgssted og anvender broerne tæt ved forretningen til salg af både. Gæster må frit benytte de øvrige pladser, markeret med grønne skilte. Der er Blå Flag på havnen og miljøet er i top.

Her er fantastiske muligheder for børnene. Den ene Ø 'Vandhunden' har et fint naturcenter, hvor børn kan deltage i forskellig aktiviteter. Kunstmuseet Arken er nærmeste nabo og et besøg værd for havnens gæster og fastliggere. Og mange af de besøgende fra Arken kommer ofte på havnen for at nyde den maritime stemning. Velkommen til Ishøj Havn og lystbådehavn.

ARKEN ligger kun 200 meter fra havnen og er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Har du lyst til at opleve mere, er der fine busforbindelser med stoppested ved havnen. Og toget kører til centrum af københavn med alle byens attraktioner. Find bustider via Rejseplanen.dk her

Havnefoged

Kennthomas Kristensen
Tlf 20 13 74 04
Skriv til havnefogeden

Havnepenge

Alle både130 Kr
Slæbested  50 Kr

Vand er inkluderet i prisen.
Kort til strøm og baderum kan købes i automaten ved havnekontoret.

Kontorassistent

Anne Tipsmark
Tlf 43 73 00 04
Skriv til kontoret

Ishøj Havn

Havnekontoret
Søhesten 3 B
2635 Ishøj
Tlf.: 43 73 00 04

Mød os på Facebook