Margretheholms Havn Lynetten

Lynetten - lystbådehavn i København

Margretheholms Havn - måske bedre kendt under navnet Lynetten - er Danmarks størst privatejede havn. Den blev bygget med de bare næver i en tid, hvor der var stor mangel på bådepladser i København. Derfor er ånden helt anderledes her på Margretheholms Havn, præget af hygge og sammenhold. Med sin beliggenhed på Rehfshaleøen, hvor hele området i en rivende udvikling, er lystbådehavnen en specielt åndehul. Især interessen for sejlsport tiltrækker hvert år mange Christianshavnere til halvøen.

Läs mer

Lystbådehavnen drives af Sejlklubben Lynetten og har plads til 700 både. Sejlklubben stiller de to klubhuse til rådighed for havnens besøgende - også sejlerstuen med den store terrasse og flotte udsigt over Refshaleøen. Her er det meste af, hvad sejlerne har brug for. Bådudstyrsforretning, restuaurant, slæbested, kran mv. Til børnene en hoppeborg, som man selv puster op, når der skal leges.

Tæt på havnen ligger Operaen, Christianshavn, Tivoli og resten af København. Alt sammen lige for fødderne af sejlerne og let at besøge. Enten til fods eller med bussen.
Velkommen til Margretheholms Havn og Sejlklubben Lynetten.

Bemærk, at der foregår arbejde i forbindelse med anlæg af Lynetteholmen. Havnen bør kun besejles om dagen - følg afmærkningerne.

Läs mer

Havnepenge

Alle bådtyper220 Kr
Frihavnsskibe  75 Kr

Se de øvrige priser her eller ved havnekontoret.

 

Margretheholms Bro

Broen til lystbådehavnen har åbent:
Hverdage kl. 10, 12 og 14 og fra 16.00 til 07.00.

Broen er åben for gennemsejling i weekender.

Læs mere her
 

 

Margretheholms Havn

S/K Lynetten
Refshalevej 200
1432 København K
Tlf. 20 73 00 50

www.lynetten.dk
[email protected]

Havnechef

Gert Lindberg