Helsingør Nordhavn

Helsingør Nordhavn i Øresund

Sejler du gennem Øresund, SKAL du bare besøge Helsingør Nordhavn. Lystbådehavnen ligger ved foden af Kronborg og med Kulturhavnen som nærmeste nabo. De smukke maritime og historiske omgivelser er forbundet med en lang promenade, som går forbi de mange museer som Museet for Søfart, Øresunds Akvariet, Kronborg Slot, Kulturhavnen og videre til Helsingør bymidte.

Her kan havnens gæster nemt bruge et par ekstra dage. Trænger man til en pause fra de mange indtryk, ligger Marienlyst i naturskønne områder med lange badestrande lige ved havnen.

Selve havnen er moderne og istandsat over de seneste år. Alle faciliteter i top bl.a. med nye toiletter og familie-baderum flere steder på havnen. Her er der altid plads til en ekstra gæstebåd i denne store havne med op mod 1.000 pladser.

Placeringen, hvor Øresund er smallest, giver en fantastisk udsigt over Øresund og det livlige farvand. Her er altid noget at se på og opleve, så sejl ikke forbi Helsingør.

Nordhavnen ejes af Helsingør Kommune og er hjemsted for Helsingør Sejlklub, Kajakklubben Krogen og Helsingør Sportsdykkerklub.

Läs mer

Havnepenge

  0 - 10 m  160 Kr
10 - 12 m  195 Kr
12 - 15 m  240 Kr
15 -  440 Kr
Katamaran  730 Kr

 

Havnechef

Martin Vestergaard

 

Helsingør Havne

Nordhavnsvej 13
3000 Helsingør
Tlf.: +45 49 28 10 80

www.helsingor-havne.dk
[email protected]