Struer Lystbådehavn

Struer Lystbådehavn - en flot havn i Limfjorden

Struer Lystbådehavn er Limfjordens største. Med sin fine beliggenhed tiltrækker havnen lystsejlere og andre gæster fra hele Limfjorden. I sommermånederne summer havnen af liv - en skøn forening af landkrabber, turister, aautocampere, fastliggere og gæstesejlere. Alle medvirker til at skabe den maritime stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på. På havnen er der aktiviteter for alle. Kabelbane for de dristige og vandlegepladsen Struer AquaPark. Der er også en ny legeplads og en minigolf bane. Under det store solsejl ved opholdsarealet er der en foodtruck og streetfood samt salg af is og pølser.
Kurbad Limfjorden ligger på havneområdet er et spændende alternativ til dem, som vil opleve wellness og velvære i afstressende omgivelser. 

Lystbådehavnen har alle tænkelige faciliteter og en hyggelig stemning i en marina, omgivet af sejlerhuse. I forlængelse af Sejlklubbens klubhus findes servicebygningen med bad og toilet, samt mulighed for at benytte møntvask og tørretumbler. På havneområdet er der adgang til gratis trådløst internet.

På havnen ligger flere smukke ældre træskibe, istandsat og renoveret af foreningen Nordvestjysk Fjordkultur.

Med sin beliggenhed tæt på byen er oplevelserne mange. Både for gæster, som vil gå opdagelse i byens mange butikker og for dem, der vil udforske byens attraktioner.

Velkommen til Struer Havn.

Läs mer

Havnepenge

  0 - 19 fod 125 Kr
20 - 39 fod 145 Kr
40 fod - 165 Kr
Frihavnsordning  
  0 - 19 fod   41 Kr
20 - 39 fod   48 Kr
40 fod -   55 Kr

Slæbested: 54 kr. / enkeltbillet.
Gratis internet på havnen.

Se flere priser her
 

Autocamper

Autocampere er velkommen.
Prisen er 145 kr pr overnatning og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
 

Struer Lystbådehavn

Kulgade 6
7600 Struer
Tlf.: 97 85 02 28

[email protected]
www.struerhavn.dk

 

Maritim Chef

Ole Schmidt