Hou Havn

Hou Havn - en spændende lystbådehavn

Lystbådehavnen i Hou er godt placeret på Jyllands østkyst. Havnen ligger ’lige på vejen’ uanset om man er nord-sydgående eller vil østpå mod Tunø, Samsø eller Sjælland. Havnen er stor med plads til alle, og ligger tæt på byens centrum med dagligvarebutikker, kro og restauranter.
Brugsen ligger tæt på havnen, så det er let at proviantere. Samtidig er her gode forhold for sejlerne med en sejlerstue, moderne toilet og badefaciliteter, gratis internet og mange grillpladser. Havnen har et tankanlæg på kajen til diesel og benzin.

Der er fine muligheder for vandre- og cykelture lang kysten eller til voldværket Bjørnkjær. Er du til fiskeri, er ydermolen et godt sted at fange sild eller hornfisk. Der er gode badestrande på begge sider af havnen og legeplads til børnene. Hou Søsportscenter har overtaget værftet, som nu tilbyder specialbyggede sejlbåde med fokus på handicapsejlads. Egmont Højskolen har flere Mini 12'ere ligende i havnen, som bruges til sejlads med skolens elever, som har fysiske hancikap.

I handelsbyen Odder finder du apotek, Kvickly, museum, biograf, bowlingcenter og den danmarksberømte Økologiske Have. Bussen kører fra havneområdet, hvor der også er bus til Århus og færge til Tunø og Samsø.

Läs mer

Havnepenge

  0 - 10 m175 Kr
10 - 12 m200 Kr
12 - 14 m225 Kr
14 - 16 m275 Kr
16 m -400 Kr
Catamaran300 Kr

Hver 6. sammenhængende døgn er gratis.

Havnefoged

Anders Roed