Hundested Havn

Hundested Havn - en lystbådehavn fyldt med kultur

Hundested Havn på Sjællands nordkyst og er en stor lystbådehavn og kulturhavn, og en af områdets store attraktioner. Havnen blev i 2013 udnævnt til Året Havn og ikke uden grund. Den gamle fiskerihavn er nu en oplevelseshavn og centrum for mangfoldige aktiviteter med gallerier, spisesteder, glaspusteri, bryghus og en oplevelsesplatform, hvor der klappes fisk og fanges krabber.

Havnen byder hvert år på mange begivenheder som, kunsthåndværkermarked, sandskulpturfestival og havnefest med de berømte stegte fiskefileer, besøg af historiske skibe og Sildens Dag.

Havnen består af 3 havneafsnit. De nordlige og ældste bassiner er forbeholdt lystbåde og fritidsfiskere, det midterste bassin med en kaj forbeholdt fiskeriet og mod syd ligger trafikhavnen som er en moderne godshavn.

Lystbådehavnen har netop udvidet med ekstra pladser - også her er der toilet og bad, samt sejlerstue. Lystbådehavnen i Hundested bliver også hjemsted for flere klubber, som f.eks Hundested-Frederiksværk Strandjægerforening, Dykkerklubben Hajen og Hundested Motor- og sejlklub. Hver onsdag i sommerperioden byder motor- og sejlklubben på fælles grillaften, hvor også gæstesejlere er velkommen.

Havnepenge

  0 -   9 meter165 Kr
  9 - 12 meter185 Kr
12 - 15 meter215 Kr
15 -300 Kr
Autocamper165 Kr
Slæbested100 Kr

Der kan trækkes billetter i automaten ved havnekontoret.
Årskort til trailerrampen kan købes på havnekontoret, pris 1.200 kr.
 

Havnefoged

Hundested Havn

Nordre Beddingsvej 24,3
3390 Hundested
Tlf.: 47 93 72 34

VHF kanal 16 og 12 - 13

Autocampere

Autocampere er velkommen på Hundested Havn.