Hou Havn

Seværdigheder nær Hou Lystbådehavn

Kun 10 km fra Hou ligger Odder. Det er let at tage bussen, som kører fra havneområdet.
Se rejseplanen her
 

Odder Vand- og Dampmølle

Odder Vand- og dampmøllen står i al sin mekaniske herlighed, som da hjulene i møllen standsede i 1955. Man kan se al maskineriet til rense- og maleprocesserne og få en forklaring på deres funktion.
Find vej


Odder Museum
Møllevej 3-5
8300 Odder

Møllerens Hus

Møllerfamiliens flotte stuehus er fra 1844. Stuehuset er åbent og rummer et af de største klenodier i museets samlinger, nemlig Bjørnkærsættet. Bjørnkjærsættet menes at være et destilationsapparat fra Middelalderen.

Find vej

Odder Museum
Møllevej 3-5
8300 Odder

Mange af havnens gæster vælger at besøge Århus. Bussen kører fra havneområdet.
Se rejseplanen her

ARoS

Aarhus Kunstmuseum er Danmarks ældste museumssamling uden for København, etableret af borgere i Aarhus i 1859. Museet ejer markante samlinger af dansk kunst igennem 300 år og moderne international kunst.
Find vej

AroS
AroS Allé 2
8000 Aarhus C

Den Gamle by

I Den Gamle By bliver historien et eventyr. Man betages, morer sig, forundres, skræmmes – og får noget med sig hjem. Den Gamle By er et levende billede af livet, som det var engang. Mød fortidens mennesker, se deres stuer og køkkener, dufte deres haver. Find vej her

Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Århus

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er bare for sjov. Underholdning, forlystelser, spisesteder, 3D cinema og legeland for hele famlien. Tivoli Teatret i Tivoli Friheden har et stort program med koncerter, komik shows!
Find vej her

Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Århus

Moesgård Museum

Moesgård Museum åbnede i 2014 en unik ny udstillingsbygning tegnet af arkitekt Henning Larsen. Udstillinger om arkæologi og en række unikke fund fra Danmarks oldtid, heriblandt Grauballemanden, som er verdens bedst bevarede moselig. Find vej

Moesgaard Museum
Moesgaard Alle 15
8270 Højbjerg