Horsens Marina

Horsens marina og lystbådehavn

Horsens marina ligger naturskønt i bunden af den smukke Horsens Fjord. Horsens er én af de største jyske byer og et perfekt udgangspunkt for et besøg i Østjylland. Nær Marinaen findes Danmarks bredeste gågade med specialbutikker, caféer og indkøbscenter. Det er nu også muligt at sejle helt ind i bunden af Horsens Havn, hvor der er oprettet 20 gæstepladser samt toilet- og bad. Her ligger du stort set lige i hjertet af centrum og gågaderne med et væld af butikker, restauranter og hyggeligt bymiljø.

Havnekort

Byens mange museer og smukke, gamle kirker præger byen med det blomstrende kulturliv. Her er et aktivt teaterliv og Horsens er hvert år rammen om den store middelalderfestival. Er man musikinteresseret, byder byen på et hav af muligheder, som kan opleves i Fængslet eller på det nærliggende stadion. Så der er mange gode grunde til at sætte kurs mod Horsens Marina.
Marinaen fik i 2014 en ny stor restaurant, som ligger centralt på havnen med en smuk udsigt over fjorden. Servicebygningen med sejlerkøkken, toilet-, bade- og vaskefaciliteter er nyrenoveret og fremstår flot og moderne.  
Miljøet omkring havnen og Marinaen har bevaret sit oprindelige maritime præg med de fine træskure fra det gamle fiskerimiljø, og der er masser af grønne rekreative områder samt mulighed for at grille på havnen.  
Horsens Lystbådehavn er hjemsted for Horsens Bådeklub, Horsens Sejlklub, Horsens Motorbåd Klub, Horsens Lystbådehavns Bådelaug. Horsens Fiskerihavnsforening, Horsens Roklub og Horsens Kajakklub.

Havnepenge

  0 - 12 m125 Kr
12 m -220 Kr
Frihavnsordning  25 Kr
Autocampere180 Kr

Vand er inkluderet i havnepengene,
strøm betales via betalingsanlægget.
 

Autocampere

Autocampere er velkommen på Horsens Marina, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
 

Havnefoged

Peter Hermansen
 

Jens Hjernøes Vej 29
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 20 80 13 38

Horsens Marina
pjh@horsens.dk