Horsens Marina

Horsens marina - havnen i fjorden

Horsens marina ligger naturskønt i bunden af den smukke Horsens Fjord. Horsens er én af de største jyske byer og et perfekt udgangspunkt for et besøg i Østjylland. Nær lystbådehavnen findes Danmarks bredeste gågade med specialbutikker, caféer og indkøbscenter. Det er nu også muligt at sejle helt ind til centrum af Horsens, hvor der er langskibspladser og faciliteter til gæstesejlere.

Havnekort

Byens mange museer og smukke, gamle kirker præger byen med det blomstrende kulturliv. Her er et aktivt teaterliv og Horsens er hvert år rammen om den store middelalderfestival.

Er man musikinteresseret, byder byen på et hav af muligheder, som kan opleves i Fængslet eller på det nærliggende stadion. Så der er mange gode grunde til at sætte kurs mod Horsens. Havnen fik i 2014 en ny stor restaurant, som ligger centralt på havnen med en smuk udsigt over fjorden.

Miljøet omkring havnen bevaret sit oprindelige maritime præg med de fine træskure fra det gamle fiskerimiljø. Som et af de få steder i Danmark er her også husbåde for mennesker, som har valgt parcelhuset fra og bor i båden hele året.

Horsens Lystbådehavn er hjemsted for Horsens Bådeklub, Horsens Sejlklub, Horsens Motorbåd Klub, Horsens Lystbådehavns Bådelaug. Horsens Fiskerihavnsforening, Horsens Roklub og Horsens Kajakklub.

Havnepenge

  0 - 12 m125 Kr
12 m -220 Kr
Frihavnsordning  25 Kr
Autocampere180 Kr

Vand er inkluderet i havnepengene,
strøm betales via betalingsanlægget.
 

Autocampere

Autocampere er velkommen på Horsens Lystbådehavn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Horsens Lystbådehavn

Jens Hjernøes Vej 29
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 20 80 13 38

Send en email


Havnefoged

Peter Hermansen