Horsens lystbådehavn - altid et besøg værd

Horsens Lystbådehavn ligger naturskønt i bunden af den meget smukke Horsens Fjord. Horsens er én af de største jyske byer og et perfekt udgangspunkt for et besøg i Østjylland. Nær lystbådehavnen findes Danmarks bredeste gågade med specialbutikker, caféer og indkøbscenter. Det er nu også muligt at sejle helt ind til centrum af Horsens, hvor der er langskibspladser og faciliteter til gæstesejlere.

Byens mange museer og  smukke gamle kirker præger byen med det blomstrende kulturliv. Her er et aktivt teaterliv og Horsens er hvert år rammen om den store middelalderfestival.

Er man musikinteresseret, byder byen på et hav af storkoncerter som kan opleves i Fængslet eller på det nærliggende stadion. Så der er mange gode grunde til at sætte kurs mod Horsen. Havnen fik i 2014 en ny stor restaurant, som ligger centralt på havnen med en smuk udsigt over fjorden.

Miljøet omkring havnen har bevaret sit oprindelige præg af havn ved at bevare de særprægede træskure fra det gamle fiskerimiljø. Som et af de få steder i Danmark er her også husbåde for mennesker, som har valgt parcelhuset fra og bor i båden hele året.

Luk
Luk

Jens Hjernøes Vej 29
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 20 80 13 38
Send en email

Havnefoged

Henrik Vestergaard

Havnepenge

0 - 11,9 m125 Kr
12 m - 220 Kr
Frihavnsordning  25 Kr
Autocampere160 Kr

Vand er inkluderet i havnepengene,
strøm betales via betalingsanlægget.